Kamini na drva za centralno ogrevanje


Kamini na drva za centralno ogrevanje so del ponudbe naših modernih kaminov na drva, ki jih izdelujemo že vse od leta 1929. Poskrbijo za toploto, domačnost, prijeten ambient in dodajo prostoru noto preteklosti. Podjetje Furlan je zavezano sodobnim smernicam in najboljši tehnologiji, a nikoli ne pozabljamo na tradicijo. Obiščite našo spletno stran in si oglejte kaminske peči na drva cene in druge informacije o kaminih na drva za centralno ogrevanje.

kamini na drva za centralno ogrevanjekamini na drva za centralno


Vrste kaminskih vložkov


Kamin na drva za centralno ogrevanje lahko dobite v različnih izvedbah. Modele delimo na:

  • ravne kaminske vložke,
  • kotne kaminske vložke,
  • tristranske kaminske vložke in
  • tunelske kaminske vložke.


Vsi modeli so na voljo v različnih velikostih in zasteklitvah. Kamini na drva za centralno ogrevanje nudijo priklop na centralno omrežje, nastavljiv dovod zunanjega zraka in še sekundarni zrak za optimalno izgorevanje.


Furlan kamini na drva za centralno ogrevanje vrhunske kvalitete


Leta in leta izkušenj in utečena proizvodnja s sodobnimi stroji in orodji skrbijo, da so naši proizvodi visoke kvalitete. Kljub temu pa je za naše kaminske peči na drva cena konkurenčna. Na vse naše izdelke nudimo tudi pet let garancije.

V NAŠI PONUDBI TUDI ŠTEDILNIK NA DRVAKamini na drva za centralno ogrevanje so le del naše ponudbe, saj smo znani po svoji proizvodnji različnih štedilnikov (pri nas dobite tudi štedilnik na drva s pečico ali pa štedilnik s stolpom), zidanih kuhinj, peči ter zidanih kaminov. Na naši spletni strani najdete kataloge izdelkov, njihove cene in specifikacije, seveda pa smo na voljo za vsa vprašanja in tudi svetovanje o postavitvi v vašem prostoru. Obiščete nas lahko v razstavnem salonu na Dolenjski cesti 453 (Škofljica), kjer si lahko na lastne oči ogledate naše izjemne kamine na drva za centralno ogrevanje. Da bo odločitev lažja, vam bomo naredili tudi idejni izris v 3D tehniki, kjer boste produkt želene oblike in dimenzije lahko realno videli v prostoru. Pridite torej po svoj novi kamin na drva za centralno ogrevanje.