Kamini na drva za centralno - moderno ogrevanje z občutkom domačnosti

Kamine na drva za centralno najdete v ponudbi našega podjetja FURLAN ŠTEDILNIKI d.o.o. Kamine na drva za centralno ogrevanje najdete v okviru ponudbe zidanih kaminov. Kamini na drva, ki so vezani na centralno, so ena izmed mnogih rešitev za učinkovito ogrevanje vseh bivalnih prostorov. V kamine na drva za centralno lahko vgradimo kotel povezan na centralno ogrevanje, kar nam omogoča še boljši izkoristek toplote, ki jo proizvede kamin. Na ta način združimo domačnost kamina na drva in uporabnost oz. učinkovitost centralnega ogrevanja. Kamine na drva za centralno lahko uporabimo tudi za talno ogrevanje in ogrevanje radiatorjev. Kamine na drva za centralno ogrevanje vam nudimo v različnih izvedbah, in sicer: kaminske peči na drva (cena se določi glede na izris), akumulacijske kamine, kombinirane akumulacijske in toplozračne kamine, kamine s pečico na trdo gorivo in kamine z ogrevanim središčem.

V NAŠEM CENIKU LAHKO NAJDETE TUDI ŠTEDILNIKE NA DRVA

Več informacij o kaminih na drva za centralno ogrevanje

Znotraj prostora izrišemo in glede na posamezni bivalni prostor prilagodimo kamin na drva. Cenik lahko zahtevate ob vsakem obisku ali preko elektronske pošte. Kamini na drva za centralno lahko imajo več velikosti vrat in kurišč. Iz kamna, pečnic, keramike, ometa je lahko tudi obloga kamina na drva. Cena se posledično izračuna tudi glede na oblogo. Tudi kvalitetna vzidava, ki jo vključuje našo ponudba kaminov na drva za centralno je všteta v ceno. Več informacij o ponudbi najdete v našem katalogu, kjer so navede vse kaminske peči na drva in cena ter kamini na drva in cena. Vključen pa je tudi cenik vseh kaminov na drva v naši ponudbi.

Vse okoli kaminov

Poleg kaminov na drva za centralno ogrevanje vam v našem podjetju nudimo še moderne kamine, klasične kamine ter rustikalne kamine. Poleg različnih kaminov na drva za centralno ogrevanje pa vam nudimo tudi kaminske vložke (ravne, kotne, tristranske in tunelske), toplovodne kaminske vložke in ravne kaminske vložke s pečico.

kamini na drva za centralno ogrevanje