kamini LjubljanaKvalitetni kamini - naj vaša dnevna soba postane središče stanovanja


V podjetju Furlan štedilniki d. o. o. že od leta 1929 izdelujemo kvalitetne štedilnike, peči in kamine za vse tiste, ki želijo biti v koraku s časom, hkrati pa želijo ohraniti spomin na preteklost. Trudimo se slediti modnim smernicam, vendar ohraniti pridih tradicije. V naši bogati ponudbi boste poleg štedilnikov našli tudi peči, kamine, zidane kuhinje in keramiko. Vabimo vas, da si našo ponudbo ogledate na naši spletni strani, veseli pa bomo tudi vašega obiska v našem salonu, ki se nahaja v Škofljici, v okolici Ljubljane.


Sodobni kamini s pridihom preteklosti v okolici Ljubljane


Kamini v sodobnem času postajajo vse bolj priljubljeni in uporabni. Prepričani smo, da bodo polepšali vašo dnevno sobo, poleg tega pa bo v prostoru prijetno toplo. Kamin postaja središče stanovanja, prostora, kjer preživljamo čas z našo družino in prijatelji. Plamen, ki žari iz kamina, bo zagotovo v vašo dnevno sobo prinesel prijetno toploto, domačnost in prijeten ambient. S kaminom bomo učinkovito ogreli prostor, zato bomo zmanjšali stroške za dosedanje ogrevanje. Izbirate lahko med različnimi kamini, vgradnimi, kamini za centralno ogrevanje, zidanimi itd. Ponudbo si lahko ogledate v našem salonu v okolici Ljubljane.

VEČ O ŠTEDILNIKU NA DRVA


Pestra izbira kaminov, peči in kaminskih nap

kamini

Za vas smo poleg kaminov in štedilnikov pripravili tudi bogato izbiro peči. Izbirate lahko med lončenimi in krušnimi pečmi ter ležalnimi kamini v Ljubljani. Vse peči so izdelane po meri, sami pa poskrbimo tudi za hitro in kvalitetno vzidavo. Na voljo so moderne, klasične, rustikalne peči, odvisno od vašega okusa. Ne spreglejte tudi naše ponudbe kaminskih nap, ki so prav tako na voljo v različnih modelih. Tudi kaminske nape izdelamo po meri oziroma v poljubni velikosti. Na voljo so v različnih barvah in obdelavah. Možno je enomotorno ali dvomotorno kaminsko napo, vsi modeli pa imajo speljan odvod zraka v zračnik ali preko ogljenih filtrov. Obiščite nas v okolici Ljubljane in se odločite za nakup kamina peči, štedilnika ali kaminske nape.