Vezava diplomske naloge, Ljubljana – vezava diplomskih nalog Kaktus

V fotokopirnici Kaktus v Ljubljani vam je na voljo vezava diplomske naloge. Obiščite nas v eni izmed dveh poslovalnic, ker storitve opravlja prijazen, strokoven in zanesljiv kader. Na Rimski cesti 19 se nahaja fotokopirnica, na Borštnikovem trgu 1 pa tiskarna oz. print studio Kaktus.


Vezava diplomske v Ljubljani s kopirnico Kaktus. Veselimo se vašega obiska.


Ste zaključili s pisanjem diplomske naloge? Kaktus – tiskanje in vezava diplomske naloge,  Ljubljana

Ste poiskali in prebrali številna gradiva, popisali mnoge strani in prebedeli veliko število noči? Čeprav je glavni del že za vami, pa boste pred oddajo diplomskega dela morali vaš izdelek še stiskati ter dati v vezavo. Vezava diplomske naloge vam je na voljo pri nas, v kopirnici Kaktus v Ljubljani. Vezava diplomskih nalog je v naši ponudbi vključena že vrsto let, zato ste lahko prepričani, da bo delo opravljeno kakovostno, na svoj končni izdelek pa boste zagotovo ponosni. Seveda vam pri nas ni na voljo le vezava diplomske naloge, saj vam jo pred tem z veseljem tudi sprintamo oziroma stiskamo. Vsekakor vam priporočamo, da se tiskanja diplomske naloge ne lotite z domačim tiskalnikom, ker vam, v primeru slabe kakovosti, delo lahko zavrnejo. To še posebej velja v primeru, če si lastite brizgalni tiskalnik. V fotokopirnici Kaktus imamo napreden laserski tiskalnik, ki zagotavlja popolno brezhibnost tiskanja. Če želite pri nas opraviti tiskanje in vezavo diplomske naloge, lahko datoteko prinesete na CDju, DVDju ali USB ključku, lahko jo shranite na internetu ali nam jo pošljete po elektronski pošti. Vezava diplomskih nalog je opravljena v enem dnevu, za nujne primere pa nas pokličite po telefonu.


Tiskanje in vezava diplomske naloge, Ljubljana – na nas se lahko zanesete.


Vezava diplomske Ljubljana – izberite barvo platnic in črk

Vezava diplomskih nalog je storitev, ki se jo lahko enostavno prilagaja vašim željam. Naj najprej omenimo, da je vezava diplomskih nalog vedno izvedena s trdimi platnicami. Na voljo so vam različne barve platnic. Najpogosteje je vezava diplomske naloge opravljena s črnimi platnicami, saj nekatere fakultete to izrecno zahtevajo (npr. Ekonomska fakulteta Univerze v Ljubljani). Poleg črne je vezava diplomskih nalog možna tudi v modro, sivo, rdečo in zeleno platno. Zanimiva je tudi vezava diplomske v imitacijo usnja črne barve. Vezava diplomske naloge, ki vam jo nudi fotokopirnica Kaktus, vam omogoča tudi uporabo različnih barv črk na platnicah. Izbirate lahko med zlato in srebrno, po želji pa vam besedilo spišemo tudi na hrbtno stran diplomske naloge. Storitev vezava diplomskih nalog vam omogoča tudi možnost izdelave žepka za priloge ali CD-je.


Fotokopirnica in tiskarna Kaktus – tiskanje in vezava diplomske Ljubljana, tiskanje plakatov, tiskanje načrtov, plotanje načrtov, tisk na majice, kaširanje, plastificiranje, izdelava vizitk in še mnogo več.


Fotokopirnica Kaktus | Vezava diplomske, Ljubljana, vezava diplomske, vezava diplomskih, vezava diplomskih nalog – povezave do naše spletne strani:

•    Vezava diplomske naloge, Ljubljana

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
VPRAŠAJTE NAS
B2C
Fotokopirnica Kaktus
Naslov
Rimska cesta 19
1000 Ljubljana
Delovni čas
PON. - PET.: 7:30 - 18:00
Spletna stran
E-pošta
01 426 96 13
051 791 570
Seznam fraz
Vezava diplomske Ljubljana, vezava diplomske, vezava diplomskih, vezava diplomskih nalog
ZEMLJEVID