Tiskanje plakatov - tisk plakatov | Izdelava plakatov Kaktus, Ljubljana

Se zanimate za tisk plakatov? Znašli ste se na pravi strani, saj vam v print studiu Kaktus nudimo kakovostno tiskanje plakatov različnih velikosti. Izdelava plakatov bo z našo pomočjo točno takšna, kakršno ste si zamislili, plakati pa bodo zagotovo uspešno služili svojemu namenu.


Tisk plakatov | Za tiskanje plakatov uporabljamo napreden brizgalni tiskalnik

Plakati so včasih potrebni za učne procese, največkrat pa se jih uporablja za oglaševanje in za namene obveščanja. V tiskarni Kaktus, Ljubljana se zavedamo, da izdelava plakatov zahteva visoko kakovost, zato za tiskanje plakatov uporabljamo napreden »inkjet« brizgalni tiskalnik. Gre za tako imenovano solventno tehnologijo, ki omogoča visoko ločljivost. Tisk plakatov poteka hitro, na voljo pa vam je izdelava plakatov v črno-beli ali barvni tehniki.


Tisk plakatov | Na voljo vam je izdelava plakatov različnih formatov

Čeprav je pogosto najpomembnejša atraktivnost plakatov, ki hitro privabi poglede mimoidočih, pa prav na to vpliva tudi sama velikost plakatov. Pri nas vam nudimo tiskanje plakatov različnih formatov:
- najmanjši format: A2 (420 x 594 mm)
- srednji format: A1 (594 x 841 mm)
- največji format: A0 (841 x 1189 mm)


Dobro premislite, kakšni plakati so za vaše potrebe najprimernejši, mi pa bomo poskrbeli za brezhiben tisk plakatov.


Tiskanje plakatov | Barvna pokritost in vrsta papirja - tisk plakatov po meri

Izdelava plakatov v marketinške namene je lahko zelo dobra strategija za pridobitev novih kupcev, vendar mora biti le-ta izvedena premišljeno in natančno. Plakati naj ne bodo vsiljivi, vsebina in vizualna podoba pa naj vsebujeta določeno sporočilnost. Na končni rezultat vpliva veliko dejavnikov, zato dobro premislite o vsaki malenkosti. Vsekakor poskrbite za ustrezen tisk plakatov, saj tudi kakovostno tiskanje plakatov odraža sliko podjetja. Najboljša izbira za brezhiben in visoko ločljiv tisk plakatov je naša tiskarna oz. print studio v Ljubljani, na Borštnikovem trgu 1, kjer se popolnoma prilagodimo vsem vašim željam. Pri izdelavi oziroma tiskanju plakatov vam je na razpolago različna barvna pokritost:
- fotografija
- fotografija + tekst
- tekst
- vektor + raster


Poleg barvne pokritosti lahko izbirate tudi med vrsto papirja. Na voljo sta vam navadni 90-gramski papir ter 190-gramski fotopapir.


Tisk plakatov | Po ugodnih cenah vam nudimo tiskanje plakatov in druge storitve

V Fotokopirnici Kaktusu v ljubljani, vam po izredno konkurenčnih cenah nudimo številne storitve. Na voljo so vam:
- tiskanje plakatov,
- digitalni tisk,
- tiskanje načrtov,
- plotanje načrtov,
- tisk na majice,
- izdelava foto knjige,
- tiskanje in vezava diplomske naloge,
- kaširanje,
- broširanje in
- izdelava vizitk.

Veselimo se vašega obiska.


Print studio Kaktus, Ljubljana | Tiskanje plakatov, izdelava plakatov - povezave do naše spletne strani: