Tiskanje načrtov v print studiu Kaktus, Ljubljana

Ste se lotili novega projekta? Potem boste verjetno potrebovali dobro izdelan načrt. Pri nas vam omogočamo ustrezen izgled načrta vašega projekta, saj vam nudimo visoko kakovostno tiskanje načrtov. Če ste zadovoljni le z najboljšim, obiščite nas. Tiskarna Kaktus, Ljubljana - izbire zagotovo ne boste obžalovali.


Za tiskanje načrtov uporabljamo laserski tiskalnik

V naši tiskarni v Ljubljani svoje delo opravljamo hitro in profesionalno. Za tiskanje načrtov uporabljamo napreden laserski črno-beli tiskalnik, ki zagotavlja hitrost, izredno natančnost in popolno brezhibnost. Poskrbite, da vaš načrt projekta obrodi sadove, in nas obiščite na Rimski cesti 19, kjer se nahaja naša tiskarna. Tiskanje načrtov opravlja izkušen kader, ki ima z omenjeno storitvijo večletne izkušnje. Verjamemo, da so načrti za vas in vaš posel zelo pomembni, zato se dela resno in strokovno lotimo tudi mi. Na naše tiskanje se lahko zanesete.


Tiskarna Kaktus, Ljubljana | Tiskanje načrtov po meri – vrsta izrisa, papir in formatiranje

Tiskanje načrtov je v kopirnici Kaktus v veliki meri prilagojeno vašim željam in zahtevam. Izbirate lahko med vrsto izrisa in papirja, obstajajo pa tudi različne možnosti glede formatiranja oz. strojnega zlaganja. Na voljo sta vam dve vrsti izrisa, in sicer vektor (načrt) in črnina. Tiskanje načrtov vam lahko opravimo na bel 80-gramski, barvni 80-gramski ali 80-gramski pavs papir. Pavs papir je za tiskanje načrtov zelo priljubljen, saj gre za močan in zelo prosojen papir, ki je v prvi vrsti namenjen prav risanju oziroma tiskanju načrtov. Poleg vrste izrisa ter papirja imate na izbiro tudi formatiranje z ali brez roba za vpenjanje. Naj bo tiskanje izvedeno profesionalno in v skladu z vašimi željami – Kaktus, tiskarna v Ljubljani.


Tiskanje načrtov iz različnih programov

Dandanes izdelava načrtov največkrat poteka s pomočjo računalnika. Uporabljajo se različni programi, najpriljubljenejši pa je zagotovo AutoCAD. Pri nas vam nudimo tiskanje načrtov iz različnih programov: AutoCAD, .pdf, .tif datoteke in mnoge druge vrste datotek. Načrt, pripravljen za tiskanje, nam lahko prinesete na CD-ju, DVD-ju ali USB-ju, prav tako pa ga lahko naložite na internet ali nam ga pošljete preko elektronske pošte.


Brezhibno tiskanje v tiskarni Kaktus, Ljubljana

V naši fotokopirnici strokoven kader poskrbi za hitro in natančno opravljeno delo. Po ugodnih cenah so vam poleg tiskanja načrtov na voljo naslednje storitve: plotanje načrtov, fotokopiranje, tiskanje poljubnih dokumentov, vezava diplomske naloge, magisterija ali doktorata, tisk na majice, tiskanje plakatov, plastificiranje, kaširanje, broširanje, izdelava vizitk itd. Za vsa morebitna vprašanja bomo veseli vašega klica ali prejete elektronske pošte.


Print studio Kaktus | Tiskanje načrtov v Ljubljani – povezave do naše spletne strani:

•    Tiskanje načrtov

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
VPRAŠAJTE NAS
B2C
Fotokopirnica Kaktus
Naslov
Rimska cesta 19
1000 Ljubljana
Delovni čas
PON. - PET.: 7:30 - 18:00
Spletna stran
E-pošta
01 426 96 13
051 791 570
Seznam fraz
Tiskanje načrtov, tiskarna Ljubljana, tiskanje
ZEMLJEVID