Vezave diplomskih nalog - hitrost, ugodne cene in estetika

Diplomska naloga je delo, ki med drugim odraža vaš odnos do fakultete. Zato ni pomembna le vsebina, temveč tudi sam izgled. V fotokopirnici Kaktus vam je na voljo kakovostna vezava diplomskih nalog, s katero boste zagotovo zadovoljni tako vi kot fakulteta.


Fotokopirnica Kaktus - vezava diplomskih nalog, Ljubljana.


Vezave diplomskih nalog opravimo hitro | Fotokopirnica Kaktus, Ljubljana

Zavedamo se, da ste ogromno časa presedeli za knjigami in računalnikom, zato si opravljene vezave diplomskih nalog želite v najkrajšem možnem času. Veliko študentov diplomo piše do zadnjega trenutka, zato je pogosto prisotna nervoza, da oddaja ne bo izvedljiva do roka. Največkrat je skrb prisotna prav zaradi tiskanja in vezave diplomskih nalog. V fotokopirnici Kaktus je ta skrb popolnoma odveč, saj vezava diplom poteka zelo hitro. Seveda vam na vašo željo diplomo tudi stiskamo. Čas vezave sicer znaša en dan, vendar če gre za nujni primer, nas o tem predhodno obvestite. Potrudili se bomo, da bo vezava diplomskih nalog opravljena v času, da boste lahko še pravočasno oddali vaše delo. Z nami ste lahko popolnoma brez skrbi.


Vezava diplomskih nalog, Ljubljana - visoka kakovost za ugodne cene

Vsak diplomant ve, da se z diplomiranjem nabere kar precej stroškov. Včasih je potreben nakup kakšne knjige ali članka, precejšnje stroške predstavlja tiskanje diplomske naloge v več izvodih, na koncu pa sledijo še vezave diplomskih nalog. Zavedamo se, da je za povprečnega študenta skupen izdatek velik, zato smo za vas pripravili še posebej ugodne cene. V primeru vezave vsaj štirih izvodov diplomskih nalog znaša cena na izvod samo 10€. Cena predstavlja vezavo diplomskih nalog v trde platnice, brez napisa na hrbtu diplome in brez žepka za CD-je ali priloge. Obiščite fotokopirnico Kaktus, kjer so vam vezave diplomskih nalog na voljo po najugodnejših cenah.


Pri nas so vezave diplomskih nalog opravljene brezhibno

Vezave diplomskih nalog se v fotokopirnici Kaktus v Ljubljani lotimo strokovno in profesionalno. Natančnost in večletne izkušnje botrujejo k dejstvu, da so vezave diplomskih nalog opravljene brezhibno. Prepričani smo, da boste na končni izdelek ponosni in ga rade volje pokazali vašim svojcem in prijateljem. Možna je vezava diplomskih nalog v različne barve trdih platnic, izbirate pa lahko tudi med zlatim ali srebrnim napisom. Izdelamo vam lahko tudi žepek za priloge. Zaupajte nam svoje želje, mi pa bomo poskrbeli, da postanejo resničnost.


Fotokopirnica Kaktus | Vezave diplomskih nalog - povezave do naše spletne strani:

- Vezava diplomskih nalog, Ljubljana

Prikaži več ... Prikaži manj ...

Pošlji povpraševanje