Ekokamini so kamini na bioetanol - kamini brez dimnika

Kamini na bioetanol oziroma ekokamini vam bodo s svojimi naravnimi ognjenimi plameni in parfemskimi dišavami za etanol pomagali pričarati prijetne, romantične občutke. Naročite dišave za bioetanol iz naše bogate ponudbe! Kamini so s svojim elegantnim, modernim, drznim dizajnom prava popestritev vašega doma. V podjetju Fiš d.o.o. vam ponujamo širok in kvaliteten izbor modelov ekokaminov - talni, stenski, moderni, klasični. Sobni kamini so tako lahko tudi v obliki mize. So tudi zelo praktični, saj jih z lahkoto prestavljate po stanovanju. Naročite bioetanol in parfemska olja!

Ekokamini in njihove - prednosti

Ekokamin LokkenEkokamini so elegantni, sodobni, vendar cenovno ugodni ogrevalni sistemi za vaše prostore, saj ne potrebujejo vgradnje, tako da so primerni za vsak prostor v hiši ali stanovanju, namestite jih lahko celo na steno. Kamini na bioetanol so kamini brez dimnika, pri gorenju se tako ne proizvajata dim in neprijeten vonj. Kamini brez dimnika vam bodo omogočili, da bo vaše domovanje brez saj, pepela in umazanije, ter vam tako prihranili delo pri čiščenju. Biokamini za gretje ne potrebujejo drv, ampak bioetanol, zato boste s svojimi ekokamini pridodali svoj delež pri ohranjanju narave. Biokamini so izredno enostavni za uporabo in hitro ogrejejo prostor. Poleg tega, da so primerni za stanovanja, so primerni tudi za razne gostinske lokale, kjer bodo moderni kamini pritegnili poglede gostov in ohranjali toploto. Svoj kamin na bioetanol lahko postavite tudi na teraso. Kamini brez dimnika so zaradi svoje praktičnosti uporabni pri prenavljanju hiš ali stanovanj. Sobni ekokamini so odlični predvsem v obdobjih prehoda med letnimi časi, saj vam omogočajo, da ogrevate posamezen prostor v hiši in tako prihranite pri stroških za ogrevanje. Kamin na bioetanol vam omogoča, da nastavite ogenj povsem po vaših željah. Naročite bioetanol in dišave za kamin!

Kamini na bioetanol- varnost za dom in vas

Ekokamini so povsem varni za uporabo, saj so ogrevalni vložki in bioetanol najboljše kvalitete. Materiali, iz katerih so izdelani biokamini v naši ponudbi, so nevnetljivi, vrhunske kvalitete in testirani. Nekateri ekokamini imajo vgrajeno steklo, vendar naj vas to ne skrbi, saj je steklo posebej prilagojeno za takšno uporabo in dolgo obstojno. Biokamini so prijazni do okolja in vas, saj pri gorenju bioetanola ne nastajajo dim, neprijetne vonjave ali škodljive snovi, ampak samo para in ogljikov dioksid, kar se hitro uredi z rednim zračenjem prostora. Naročite bioetanol za vaš kamin, hkrati pa naročite še najljubše dišave za bioetanol!

Biokamini so enostavni za uporabo

Ekokamini so enostavni sistemi za ogrevanje in vam omogočajo pripraviti toplo vzdušje in hkrati poskrbeti za goste, naj bo to na privatni zabavi ali svečani prireditvi. V podjetju Fiš d.o.o. smo se zato odločili, da vam ponudimo možnost najema. Ker so kamini na bioetanol mobilni, jih enostavno samo pridete iskat z avtomobilom.

Fiš d.o.o. | Ekokamini, biokamini, moderni kamini, sobni kamini - povezave do naše spletne strani: