Moške trenirke in otroške trenirke za šport in udobje z akcijsko ceno

moške trenirkeMoške trenirke in otroške trenirke za šport in prosti čas lahko najdete v spletni trgovini Firax, kjer lahko izbirate med različnimi moškimi oblačili za športne dejavnosti. Športna oblačila vsebujejo različne kombinacije puloverjev npr.: zgornji del na zadrgo oz. polzadrgo, izbor moških oblačil, pa lahko nadaljujete tudi za spodnji del moške trenirke, katere spodnji del je lahko dolg, tričetrinski ali ima v kompletu, poleg spodnjega dela, tudi kratke hlače. Med bogato ponudbo kvalitetnih moških in otroških športnih oblačil v akciji, ter akcijsko ponudbo moških ter otroških športnih oblačil, dopolnjujejo ponudbo tudi modna in kvalitetna ženska športna oblačila za prosti čas.


Akcijski izbor poceni moških trenirk vrhunske kvalitete tudi do - 70%

Med pestro ponudbo kvalitetnih poceni moških športnih oblačil lahko najdete številne izbore športnih oblačil v veliko barvnih kombinacijah in modelih. Moške trenirke za trening so iz 100% poliestra, medtem ko so moška oblačila za prosti čas iz 100% bombaža po akcijski ceni.


Kvalitetne otroške trenirke za vse starosti


moške trenirke Otroci so športniki po naravi in njihovo gibanje je pomembno za njihovo zdrav razvoj, zato potrebujejo kvalitetna in udobna športna oblačila, ki omogočajo otroške igre, hkrati pa zagotavljajo udobje v vseh situacijah in iz tega razloga so otroške trenirke prava izbira. Poleg odličnega izbora poceni moških športnih oblačil, je mogoče v trgovini Firax izbirati med kvalitetnimi otroškimi trenirkami znamke Zeus, ki so na voljo otrokom že od najmanjše številke dalje. Otroške trenirke, ki so namenjene za trening so lahke in prožne, tako kot moške trenirke za trening, otroška oblačila za prosti čas pa so, tako kot moška, iz naravnih materialov in udobna. Poleg različnih materialov za različne športne dejavnosti, lahko izbirate med številnimi barvnimi kombinaciji in najnovejšimi modeli ter naredite super izbor otroških in odraslih športnih oblačil.

Več o naši ponudbi si preberite tukaj: https://www.vsi.si/firax/nogometni-gol-mere