Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Finance > Plemenite kovine > Zlato

Vas zanima investicija v naložbeno zlato? Za zagotovilo stabilnega finančnega stanja vam pri podjetju Elementum zastonj premoženjsko svetujemo o nakupu zlata in ostalih plemenitih kovin. Cene zlata se ves čas spreminjajo, naši svetovalci pa vam bodo svetovali kdaj in koliko se najbolj splača investirati v to žlahtno kovino.
Zlato za denar – varna naložba v stabilno valuto. Zgodovinska dejstva potrjujejo, da je naložba v zlato najzanesljivejši način oplemenitenja prihrankov.
Naložbeno zlato je odlična investicija. Nakup naložbenega zlata oziroma naložba v zlato ni obdavčena. Priskrbite si naložbeno zlato – cena je izjemno ugodna.
Ali ste vedeli, da je ena najvarnejših naložb prav nakup naložbenega zlata? Pri podjetju Elementum vam omogočamo odkup zlata po borznih cenah ter po good delivery standardu, kar pomeni, da je naše zlato eno izmed najbolj čistih in najprimernejših za zavarovanje vašega premoženja.
Zagotovite si varno finančno stanje z nakupom zlata oz. zlatih palic. Pri podjetju Elementum vam priporočamo lastne zlate rezerve za zagotovitev zlatega standarda.
Si želite zagotoviti finančno stabilnost? Bi radi zavarovali vaše premoženje? Investicijsko zlato je ena izmed najvarnejših naložb. Kje kupiti zlato? Pri podjetju Elementum je nakup zlata preprost, saj vam zraven tudi brezplačno premoženjsko svetujemo, tako da zares izberete optimalno rešitev.
Nakup zlata – pozanimajte se, kako kupiti zlato (zlate palice). Naj naložbe v zlato poskrbijo za bogato prihodnost.
Bi radi zavarovali vaše premoženje? Si želite investirati denar, pa ne veste kam in kako? Pri podjetju Elementum vam omogočamo zastonj premoženjsko svetovanje, kjer vam bo svetovalec razložil vse o plemenitih kovinah, kako poteka nakup naložbenega zlata, koliko je vredna unča zlata in kako do zavarovanja vašega premoženja.
Vas zanima cena enega grama zlata? Na mednarodni borzi se plemenite kovine trgujejo zgolj v unčah in zato so tudi cene na borzi samo v unčah. Premoženjski svetovalci podjetja Elementum vam bodo razložili vse o cenah zlata ter kakšne so vrednosti unče oz gram zlata.
Si želite zagotoviti varno finančno stanje in pametno investirati? Naložbe v zlato zagotavljajo ohranitev vrednosti denarja. Nakup zlata pri podjetju Elementum d.o.o.
Varčevanje v zlatu je zanesljivo in varno. Kako varčevati, da bodo donosi najvišji? Z nakupom zlatih palic.
Aurora varčevanje je naložba v investicijsko zlato oziroma zlate palice, ki je popolnoma fleksibilno in prilagojeno varčevalcem.
Varne naložbe so tiste, ki so vezane na gibanje cen zlata, saj je le-to konvertibilna valuta. Čistina zlata je delež čistega zlata na 1000 delov zlitine.