Hidroizolacija temeljev oz. temeljne plošče, kleti ter zaščita hidroizolacije


Hidroizolacija je zelo pomembna, saj preprečuje vdor vode v vašo hišo oziroma objekt. Tega se zavedamo tudi v podjetju Fibran, kjer vam ponujamo najboljšo hidroizolacijo temeljev oziroma temeljne plošče, kleti, balkonov itd., hkrati pa poskrbimo tudi za ustrezno zaščito hidroizolacije. Na področju hidroizolacije in toplotne izolacije imamo ogromno izkušenj, smo eden pomembnejših proizvajalcev toplotne izolacije in hidroizolacije v Evropi. Svojim investitorjem, načrtovalcem in izvajalcem ponujamo najboljše hidroizolacije in toplotne izolacije, ki bodo pripomogle k prijetnejšemu in bolj udobnemu bivanju v vašem domu.

hidroizolacija

 

Hidroizolacija temeljev oziroma temeljne plošče in kleti

 

Že med samo gradnjo objekta je potrebno razmisliti o hidroizolaciji. S primerno izvedeno hidroizolacijo boste objekt najbolj učinkovito zavarujemo pred vdorom podtalnice in vlage. Hidroizolacija temeljev oziroma temeljne plošče mora biti narejena popolno, saj boste s primerno izvedeno hidroizolacijo temeljev poskrbeli za dolgotrajno obstojnost zidov in cele stavbe. Veliko starejših objektov nima primerne hidroizolacije temeljev, zato prihaja do velikih težav. Vendar bomo v našem podjetju poskrbeli tudi za hidroizolacijo starejših objektov, kjer hidroizolacija temeljev ni bila izvedena ali pa je bila izvedena pomanjkljivo. Poskrbeli bomo tudi za primerno hidroizolacijo vaše kleti, saj je to edina obramba, da voda ne poplavi kleti. Četudi v bližini ni podtalnice, lahko tudi najmanjši vdor vlage v klet povzroči razvoj plesni. 

 

hidroizolacija

 

Zaščita hidroizolacije s kvalitetnimi izolacijskimi ploščami Fibran


Če potrebujete hidroizolacijo temeljev ali kleti, nas kontaktirajte. Hidroizolacija mora biti izvedena popolno, brez napak, saj bo voda najmanjšo napako kaznovala s takojšnjim vdorom, kar si ne želi nihče. Izredno pri hidroizolacije je zato, da je primerno zaščitena. Zaščita hidroizolacije je še posebno pomembna pri hidroizolaciji kleti. Zidovi kleti po opravljeni hidroizolaciji ostanejo zasuti, zato je zelo pomembno, da je zaščita hidroizolacije kvalitetna. V nasprotnem primeru lahko med nasipavanjem materiala pride do predrtja. V podjetju Fibran priporočamo odlične in kakovostne toplotne izolacije Fibran XPS, ki je odlična zaščita hidroizolacije zaradi svoje izredne tlačne odpornosti in obstojnosti.

 

VEČ O ZAŠČITI HIDROIZOLACIJE TUKAJ!

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
FIBRAN NORD proizvodnja izolacijskih materialov d.o.o.
Naslov
Kočevarjeva ulica 1
8000 Novo mesto
Spletna stran
E-pošta
07 3939510
Seznam fraz
Hidroizolacija, hidroizolacija temeljev
ZEMLJEVID