Sestavljive sedežne garniture omogočajo izjemno prilagodljivost prostoru in željam stranke

Sestavljive sedežne garniture so vse bolj popularne, saj se lahko zelo natančno prilagodijo željam stranke in karakteristikam prostora, v katerega bodo postavljene. Pred odločitvijo o nakupu sedežne garniture je izjemno pomembno, da se o sami garnituri pogovorimo z najbližjimi in premislimo o obliki ter materialu iz katerega bo sedežna garnitura sestavljena. Prav tkanina je namreč tista, ki sedežni garnituri doda piko na i in tako v popolnosti izpopolni prostor. Pomembno je, da izberemo tkanino, ki ni zgolj trpežna in trajna, pač pa je prijetna ob uporabi sedežne garniture. Pozorni moramo biti tudi na to, kako se izbrana tkanina čisti.

sestavljiva sedežna garnitura

Kakovostne, trpežne in praktične sedežne garniture se lahko pohvalijo z dolgo življenjsko dobo

V podjetju FEYDOM izdelujemo kakovostne, trpežne in prilagodljive sestavljive sedežne garniture, ki bodo očarale še tako zahtevne okuse. Strankam se popolnoma prilagodimo tako v obliki kot tudi v dimenzijah sedežne garniture. Ker je modularna sedežna garnitura sestavljena iz več modulov je izbira oblik in dimenzij pestra. Stranke se velikokrat odločajo za sedežno garnituro v obliki črke L ali celo v obliki črke U. Omenjeni sedežni garnituri zagotavljata obilico prostora, ki ga lahko izkoristimo za druženje z najbližjimi ali pa zgolj za počitek in branje najljubše knjige. Zelo popularne pa so tudi sedežne garniture trosedi in naslonjači.

PREVERITE AKCIJO SEDEŽNIH GARNITUR!

Tkanine, ki jih ponujamo v Feydom, so trpežne, prijetne in enostavne za vzdrževanje

Seveda lahko pri nas stranke izbirajo tudi med pestro ponudbo najrazličnejših materialov iz katerega je sedežna garnitura izdelana. Vse tkanine, ki jih ponujamo so kakovostne in trpežne, življenjska doba sedežne garniture pa je tako dolga. Poleg tega so tkanine enostavne za čiščenje in tako omogočajo enostavno vzdrževanje.

sestavljive sedežne garniture

S predali in ležišči sedežne garniture niso zgolj prijetne in trpežne, pač pa tudi praktične

Sestavljene sedežne garniture pa niso le edinstvene in kakovostne ter trpežne, pač pa tudi praktične. Pod vsakim sedalom modularne sedežne garniture se namreč nahaja veliko odlagalnega prostora, kamor lahko odložimo najrazličnejše predmete do katerih lahko kasneje tudi hitro dostopamo, stanovanje pa bo tako s pomočjo sestavljive sedežne garniture pospravljeno in čisto. Stranke se lahko odločijo tudi za naročilo sedežne garniture, ki se spremeni v ležišče in zagotavlja veliko mero udobja med spanjem, vaši gostje pa bodo od sedaj z veseljem ostali tudi čez noč!

Dodatki, kot so blazine različnih dimenzij, lahko sedežno garnituro dodatno popestrijo

Modularne sedežne garniture lahko dopolnimo tudi z najrazličnejšimi dodatki. Veliko strank se odloči še za naročilo naslonjača, ki je izjemno udoben ter prostoru doda tisti mankajoči del. Stranke se lahko odločijo za nakup naslonjača v enaki tkanini kot sedežna garnitura ali pa se odločijo prostor popestriti z naslonjačem v živahnejših tonih. Sedežni garnituri se podajo že samo blazine, ki jih lahko stranke naročijo v različnih dimenzijah. Strankam priporočamo, da se odločijo za blazine, ki so mehke in tako koži prijazne - najpogosteje se stranke odločajo za žametene blazine. Pomembno pa je tudi, da blazine nekoliko izstopajo, zato je dobro da ob naročilu premislimo o komplementarnih barvah sedežni garnituri, ki smo jo naročili. Cenik sedežnih garnitur si lahko ogledate na naši spletni strani. Za dodatna vprašanja smo zmeraj na voljo tako po telefonu kot tudi po e-pošti, pred naročilom sestavljive sedežne garniture ali sedežne garniture troseda pa strankam priporočamo, da se oglasijo še v našem salonu sedežnih garnitur v Ljubljani, kjer se lahko z nami pogovorijo o sedežnih garniturah, ki so jim pri srcu, mi pa jim bomo po najboljših močeh svetovali in pomagali pri izbiri sestavljive sedežne garniture, ki bo zadovoljila še tako zahtevne okuse. Na voljo smo od ponedeljka do petka od devete do devetnajste ure in v soboto od devete do trinajste ure.