Slovenski arhitekt za notranjo ureditev stanovanja in opremo prostorov

Opremljate novo stanovanje? Gradite novo trgovino ali lokal na slovenskem območju? Iščete ideje za opremo novega poslovnega prostora? Rabite strokoven nasvet arhitekta za notranjo ureditev in opremo prostorov ter zanesljivega izvajalca? Naša ponudba vključuje svetovanje arhitekta s strokovnim izpitom in z večletnimi projektantskimi ter izvedbenimi izkušnjami.

 

Kako vam lahko slovenski arhitekt pomaga?

Praksa arhitekta za notranjo ureditev stanovanja zajema strokovne storitve v zvezi z idejo in zasnovo ter izdelavo notranjosti stavbe ali posameznega prostora, ki je namenjen vaši uporabi. Glede na vaše potrebe, potrebujete ločevati med arhitektom za notranjo ureditev ter notranjim oblikovalcem. Medtem ko arhitekt za notranjo ureditev stanovanja skrbi za oblikovanje notranjih prostorov, se notranji oblikovalec ukvarja predvsem z mislijo, kako zapolniti te prostore z več kot le opremo; npr. z zavesami, pohištvom, svetili in drugimi podobnimi predmeti. Naloga arhitekta za notranjo ureditev stanovanja je, da vam pomaga ne le z idejami, ampak da strokovno pokriva tudi tehnični vidik ureditve prostora (npr. gretje, hlajenje in varnost v prostoru).

 

Arhitekt za notranjo opremo

 

Zakaj se za ideje ureditve stanovanja obrniti na arhitekta?

Prednost sodelovanja z našim izkušenim arhitektom za notranjo ureditev stanovanja ali ureditev prostorov je v tem, da vaše ideje za ureditev doma, pisarne ali lokala oplemeniti z novimi možnostmi in idejami, ki se jih sami verjetno ne bi domislili. Prostor bo videti kot izbrana celota, z veliko mero ekskluzivnosti. Tovrstni arhitekti nismo neznanka za slovenski prostor, zato je na vas, da izberete osebo, ki bo razumela vaše želje in se najbolje približala vašemu slogu. Arhitekt za notranjo ureditev in opremo se vsakodnevno ukvarja s problematiko prostorov, medtem ko se vi z njo srečate nekajkrat v življenju. Zato smo bolj pozorni na funkcionalnosti, ki jih posamezen namenski prostor potrebuje, ne da bi pozabili tudi na estetski vidik. Najem arhitekta pomeni mogoče malo višji začetni strošek, ki pa vam bo prihranil kasnejše skrbi in nepotrebne stroške za notranjo ureditev prostora. Arhitekt vam namreč pomaga že pri zasnovi projekta predvideti čim več podrobnosti, ki bi drugače lahko ob dogovarjanju med izvajanjem višale stroške. Obenem smo seznanjeni tudi s tržnimi razmerami ter ponudbo na trgu in vam lahko svetujemo pri sami izvedbi projekta.

 

Kako je videti sodelovanje z arhitektom?

Končni projekt – vaše stanovanje, poslovni prostor ali lokal – je plod vašega skupnega dela z našim arhitektom. Vi nam zaupate svoje želje in ideje, navade in potrebe, ki jih nato skupaj dopolnimo z našo strokovnostjo in izkušnjami. Za notranjo ureditev stanovanja, postorov velja, da dajemo prednost funkcionalnosti in estetiki, predvsem pa se posvetimo dobremu počutju uporabnika prostora – torej, vas. Ko se spoznamo, se nato dogovorimo za obseg dela in stroške. Skrb za notranjo opremo doma je lahko postane prijetna izkušnja, če imate arhitekta, ki vam zna svetovati. In nato tudi dobrega izvajalca, ki zna vso idejo tudi realizirati.

 

Za več podrobnosti o naši celostni ponudbi za ureditev vašega prostora obiščite našo spletno stran!


VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
Evromojster d.o.o.
Naslov
Ulica Lili Novy 44
1000 Ljubljana
Spletna stran
E-pošta
01 422 88 99
041 630 383
Seznam fraz
Slovenski arhitekt, arhitekt za notranjo opremo, arhitekt za notranjo ureditev, ideje za ureditev stanovanja, ureditev stanovanja
ZEMLJEVID