Slikopleskarska dela: slikopleskarstvo in restavratorstvo

Opremljate novo stanovanje ali na novo opremljate staro stanovanje? Mogoče urejate nov poslovni prostor ali lokal? Je vaš prostor potreben beljenja? Ali se odločate celo za pleskanje z zahtevnejšo barvno shemo? Je pred pleskanjem potrebno glajenje in kitanje površin sten in stropov? Prav tako je potrebno vzdrževati, popraviti ali kako drugače poseči v poškodovan videz obstoječe stare opreme v prostoru. Opravljamo dela s področja slikopleskarstva notranjih in zunanjih prostorov ter restavratorstva predvsem obstoječe lesene opreme. Vsa slikopleskarska dela opravljamo kakovostno in v dogovorjenem roku.

 

Slikopleskarska dela: zakaj zaupati slikopleskarstvo strokovnjaku?

Že sama odločitev, da je čas za slikopleskarska dela doma ali v poslovnem prostoru, je težka. Vsak želi, da je prostor videti popoln. Predlagamo, da nas najamete kot strokovnjaka za slikopleskarstvo iz naslednjih razlogov:

1.  Imamo izkušnje in smo strokovni.

2.  Dela se lotimo z obrtniško natančnostjo, poskrbimo za primerna predpriprava na slikopleskarska dela in uporabimo kakovostne materiale.

3.  Smo zanesljivi, kar lahko potrdijo tudi naše referenčne stranke.

4.  Posvetimo se vam, vašim potrebam in našemu delu.

5.  Kvalitetno opravljeno delo ne potrebuje kasnejših popravkov in ga ni potrebno ponoviti še vrsto let.

 

Slikopleskarska dela

 

Slikopleskarstvo prepustite strokovnjakom tudi zato, ker prvi odločitvi, da je pleskanje potrebno, sledi še množica drugih odločitev:

  • izbira primerne barve za posamezen prostor (ne le glede na odtenek barve,
  • ampak tudi na namembnost prostora, tip površine in želen končni videz),
  • količina potrebne barve,
  • ocenitev potrebnih pripravljalnih del (kitanje in glajenje površin, zaščita prostora,…)
  • itd.

 

Slikopleskarstvo je natančno delo in hitro se zgodi, da pride do napak. Izbira primernega izvajalca slikopleskarskih del zagotavlja, da bo delo dobro opravljeno že prvič.

 

Slikopleskarska dela zajemajo več kot le beljenje prostora

Splošno znano je, da barve vplivajo na naše počutje, zato premislite, če bo vaš naslednji slikopleskarski podvig ponovno beljenje. Bela barva simbolizira čistost in popolnost, a za nekatere prostore si želimo, da bi na nas vplivali drugače. Naj bo rezultat naslednjih slikopleskarskih del pri vas doma ali v pisarni dvig razpoloženja, več veselja in igrivosti ali pa večja produktivnost. Vsekakor je izbira barvne sheme vaša skrb, z veseljem pa vam bomo svetovali tudi na tej stopnji. Slikopleskarska dela, ki so povezana predvsem z močnejšimi odtenki barv, je najbolje zaupati strokovnjakom. Prav tako velja, v kolikor potrebna slikopleskarska dela vključujejo tudi zahtevnejše priprave površine ali če gre za prvo pleskanje. V našem podjetju izvajamo slikopleskarstvo tudi za zaključek vseh naših suhomontažnih in fasadnih projektov, da se vam ni potrebno ukvarjati z bandažiranjem, s kitanjem mavčnih sten, z brušenjem, grobim in finim glajenjem ter z ostalimi pripravami. 

 

Slikopleskarstvo in restavratorstvo sta del naše celostne ponudbe za ureditev vašega prostora. Za reference in pregled celotne ponudbe obiščite našo spletno stran!


VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
Evromojster d.o.o.
Naslov
Ulica Lili Novy 44
1000 Ljubljana
Spletna stran
E-pošta
01 422 88 99
041 630 383
Seznam fraz
Slikopleskarska dela, slikopleskarstvo, restavratorstvo
ZEMLJEVID