Predelna stena je danes nepogrešljiva pri adaptacijah in novogradnjah

Predelna stena je danes nepogrešljiva pri adaptacijah in novogradnjah – montaža predelne stene je  enostavna in hitra, zato se je lahko loti vsak. Naše podjetje sodeluje z različnimi proizvajalci suhomontažnih sistemov. Eden izmed njih je tudi Knauf, ki je med ljudmi postal že kar sinonim za suhomontažno gradnjo. Knauf predelne stene so namreč znane po številnih prednostih.

 

  • Knauf pregradne stene nudijo popolno svobodo pri oblikovanju tlorisa: predelna stena je lahko postavljena tudi po razdelitvi prostora in jo lahko po potrebi brez večjega truda tudi demontiramo in postavimo drugam.
  • Montaža je hitra in enostavna in je možna v vsakem letnem času, saj je suha gradnja sezonsko neodvisna.
  • Toplotna, požarna in zvočna zaščita: gradbeni materiali na osnovi mavca imajo odlične toplotno-zaščitne lastnosti – površina predelne stene se hitro prilagodi temperaturi prostora, zato je predelna stena takoj po ogretju prostora prijetno topla. Ker je mavec negorljivo gradivo, Knauf predelne stene izpolnjujejo pogoje požarne zaščite v bivalnih prostorih. Knauf pregradne stene pa nudijo tudi zvočno zaščito, ki je predpogoj za udobje in visoko kakovost bivanja. 

 

Predelne stene

 

Ponujamo vam lahke predelne stene, ki jih odlikujejo hitra izvedba, majhna teža, majhna debelina v primerjavi z ostalimi materiali, takojšna končna obdelava. Prav tako so lahke predelne stene idealne za izvedbo instalacij.

 

Predelna stena – odlična rešitev za hitro in cenovno ugodno pregrajevanje prostorov

Predelne stene so idealen element za razdelitev stanovanjskega prostora v manjše prostore za različne namene. Pregradne stene na primer lahko namestimo med spalnico in otroškimi sobami ali med stanovanji in hodnikom. Predelna stena se tako najpogosteje postavi iz praktičnih razlogov, lahko pa tudi zaradi estetike.

 

Obiščite nas ali pa si oglejte našo ponudbo na spletni strani!

 

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
Evromojster d.o.o.
Naslov
Ulica Lili Novy 44
1000 Ljubljana
Spletna stran
E-pošta
01 422 88 99
041 630 383
Seznam fraz
Predelna stena, Knauf predelne stene, predelne stene, pregradne stene
ZEMLJEVID