Moderni kuhinjski stoli | Kvaliteten kuhinjski stol za udobno sedenje

V podjetju Ergoles so vam na voljo številni kvalitetni kuhinjski stoli. V našo ponudbo so vključeni tako moderni kuhinjski stoli kot standardni oz. tradicionalni stoli. Moderni kuhinjski stoli so zelo priljubljeni med mladimi družinami, zanje pa se vedno bolj odločajo tudi starejši, ki jih zanimajo napredne in elegantne oblike. Pri nas so vam na voljo plastični stoli in leseni stoli. Po želji vam jih tapeciramo v različne vrste blaga ali usnja. Usnjeni kuhinjski stoli omogočajo izredno udobno sedenje, zato so primerni za sedenje v različnih prostorih. Če iščete kvaliteten kuhinjski stol, je podjetje Ergoles zagotovo pravi naslov.

 

Moderni kuhinjski stoli | Leseni stoli atraktivnih oblik

Ergoles smo zastopnik za slovensko podjetje Memo Ab. Glavni produkti omenjenega podjetja so mize in leseni stoli v različnih laminatih, lahko pa so barvani tudi po željah kupcev. Leseni kuhinjski stoli ostajajo priljubljena izbira kupcev, saj so zelo trpežni. V našem podjetju izbiramo le kvalitetne vrste lesa, poleg tega pa so vam na voljo po ugodnih cenah. Leseni stoli so lahko starinskega izgleda, kar jedilnico obogati s posebnim čarom. Prav tako pa so lahko leseni stoli izredno moderni kuhinjski stoli atraktivnih oblik. Podobno kot plastični stoli, se tudi leseni stoli lepo podajo v vsak prostor. Za katere se boste odločili, je odvisno predvsem od ostalega pohištva in vašega osebnega okusa. Moderni kuhinjski stoli, tako leseni stoli kot plastični stoli, so vam na voljo v različnih stilih in oblikah. Zanimivi so tudi usnjeni stoli, ki zagotavljajo zadovoljstvo in udobje. Ker je naša ponudba izredno pestra, smo prepričani, da se najde kuhinjski stol za vsakogar.

 

Moderni kuhinjski stoli | Plastični stoli po najnovejši modi

V podjetju Ergoles so vam na voljo plastični stoli modernih oblik, ki so primerni tako za jedilnico kot vse ostale prostore. Smo zastopnik več priznanih italijanskih proizvajalcev kuhinjskih stolov, kot so Pedrali, Parri in Billiani. Vsa zastopana podjetja ponujajo odlično kvaliteto, pestrost ponudbe ter modern design. Plastični in leseni stoli so primerni za zunanjo uporabo, gostinstvo, šole, predavalnice, kuhinje in dnevne prostore.Izbirate lahko med mnogimi barvami oz. barvnimi vzorci. Plastični stoli, ki so izdelani iz vzdržljive in fleksibilne plastike, so izjemno zanimivi v prozorni barvi. Če imate specifične želje, nas pokličite. Poskrbeli bomo, da bodo moderni kuhinjski stoli ustrezali vašim zahtevam.

 

Na voljo so vam moderni kuhinjski stoli in pisarniški usnjeni stoli

Če niste povsem prepričani, za kakšen kuhinjski stol bi se odločili, vam pri odločitvi z veseljem pomagamo. Vabimo vas v naš razstavni salon na Tbilisijski 57 v Ljubljani, kjer si lahko ogledate pestro izbiro kuhinjskih stolov. Razstavljeni so tudi usnjeni stoli za različne priložnosti. To so predvsem računalniški stoli in ergonomski pisarniški stoli, ki pri dolgotrajnem sedenju poskrbijo za udobje. Pri delu z računalnikom so ergonomski stoli nujni, saj v nasprotnem primeru trpi hrbtenica. Obiščite nas in si oglejte našo bogato ponudbo.

 

Ergoles | Moderni kuhinjski stoli: leseni stoli, plastični stoli, usnjeni stoli. Izberite si svoj kuhinjski stol – povezave do naše spletne strani:

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
Ergoles d.o.o.
Naslov
Tbilisijska ulica 57
1000 Ljubljana
Spletna stran
E-pošta
01 423 15 05
01 423 23 21
01 423 15 05
Seznam fraz
Kuhinjski stoli, moderni kuhinjski stoli, leseni stoli, plastični stoli, kuhinjski stol, usnjeni stoli
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA