Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Energija > Sončna elektrarna

Sončna elektrarna za izkoristek obnovljivih virov energije. Solarna ali sončna elektrarna - cena in izračun.

Sončna elektrarna za izrabo sončne energije. Visoka začetna investicija se s pomočjo subvencij in možne prodaje elektrike lahko kmalu povrne, zato je cena solarne elektrarne ekonomična. Izračunajte ceno sončne elektrarne.

Prodaja in montaža sončnih elektrarn. Sol navitas
Investicija v sončno elektrarno se vam bo v celoti povrnila. Nudimo vam ugodno načrtovanje, gradnjo in čiščenje sončnih elektrarn.
Naložba v sončno elektrarno se dokazano izplača. Posvetujte se ceni izgradnje sončne elektrarne s podjetjem Sol navitas, vodilnimi na tem področju in si zagotovite svojo!
Solarni paneli, ki jih lahko kupite v spletni trgovini Prekoneta, se ponašajo s kvalitetno izdelavo in izjemnim izkoristkom sončne energije.
Postavitev sončne elektrarne je ugodna in dolgoročno dobičkonosna. Sončno elektrarno lahko namestite na vse vrste streh.
Za več informacij o delovanju in izdelavi sončne elektrarne vabljeni k ogledu spletne strani.
Sončne elektrarne so naprave, ki izkoriščajo moč sonca za proizvodnjo električne energije. Njena namestitev ni zapletena in ne zahteva gradbenega dovoljenja.
Sončne elektrarne so lahko zaradi zadostne količine sonca zelo donosne tudi v Sloveniji.
Sončne elektrarne v Sloveniji imajo zaradi dobrih geografskih pogojev velik potencial. Letne stopnje donosa, glede na vložena sredstva, se gibljejo med 6% in 10%, istočasno pa prinašajo velike prihranke.
Sončna elektrarno za lastno uporabo pomeni avtonomnost z električno energijo. Je investicija, ki se dolgoročno dokazano izplača. Za več informacij se obrnite na Sol navitas, vodilno podjetje na področju grandje solarnih elektrarn.
Energie v Ljubljani ponuja moderne balkonske kolektorje. Tako lahko tudi v stanovanjih pridemo do varčne energije. Solarni kolektor proizvajalca GreenLand systems je priznan po vsem svetu.
Sončna elektrarna omogoči zajemanje sončne energije. Postavitev sončne elektrarne izvedemo profesionalno. Sončna elektrarna na strehi ali v fasadi. Sončna elektrarna – cena investicije je relativno visoka, a se vložek lahko kmalu povrne. Sol navitas, Celje
Podjetje Sol navitas Vam nudi izgradnjo sončne elektrarne za lastno porabo na vikendih. S sončno elektrarno boste zmanjšali stroške električne energije ali celo zaslužili s presežkom električne energije, ki jo boste vrnili nazaj v omrežje. 
Net metering je v zadnjih letih postal zelo pribljubljen tudi v Sloveniji. Obiščite našo spletno stran in si preberite o ceni net meteringa v Sloveniji.
Sončni kolektorji imajo izjemen energijski izkoristek in so okolju prijazni. Odlično se obnesejo v oddaljenih krajih, kjer ni javnega električnega omrežja. 
Investicija v sončno elektrarno se izplača! Za nakup sončne elektrarne država ponuja subvencije. Višek proizvedene električne energije lahko prodate v omrežje in zaslužite.
Ne le da se ukvarjamo z izgradnjo sončnih, malih in večjih, sončnih elektrarn. Poskrbimo tudi za čiščenje in vzdrževanje.
Sončne elektrarne oziroma solarne elektrarne so pravi pristop k trajnostnemu razvoju. Sončna elektrarna je lahko postavljena na različnih mestih, najboljša postavitev pa je postavitev na strehi. Vetrna elektrarna ne prinaša takšnih donosov in lahko povzroči velik poseg v okolje. Sol navitas, Celje
V podjetju Sol navitas Vam ponujamo rešitev za nižje stroške električne energije. Mala sončna elektrarna je lahko Vaša investicija v prihodnost, saj znižuje stroške električne energije. Lahko Vam jo postavimo na streho in nadstreške ali pa z njo nadomestimo streho. 
Solarne elektrarne nam omogočajo velik prihranek električne energije. Sončna energija je brezplačna - zakaj jo ne bi izkoristili?
Sol navitas in kakovostne sončne elektrarne. V Sloveniji imajo tovrstne elektrarne imajo visok izkoristek. Kakovostna montaža in cena sončne elektrare. Sončne ali solarne elektrarne izkoriščajo potencial sonca. Odločite se za obnovljive vire energije. Sol navitas.