Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Energija > Obnovljivi viri energije

Obnovljivi viri energije za ogrevanje hiše ali stanovanja. Različni obnovljivi viri.

Obnovljivi viri energije za ogrevanje doma. Obnovljivi viri energije - sončna energija, lesna biomasa in ostali obnovljivi viri energije za ogrevanje. Obnovljivi viri.

Mala vetrna elektrarna proizvaja električno energijo s pomočjo vetra. Primerna je za vsa področja, kjer je veter dovolj močan in precej pogost.
Obnovljivi viri energije lahko ogrejejo tudi vaš dom. Osnovna sistema so sončne celice oz. sončne celice za elektriko, ki morajo biti učinkovite in postavljene oziroma vgrajene na primerno mesto oziroma lokacijo. Sol navitas, Celje
Toplotne črpalke delujejo po principu izmenjevanja toplote med dvema medijema, zrakom ali vodo. Delujejo tako da črpajo energijo iz medija na katerega delujejo in ga prenašajo na drugega s katerim ogrevamo prostor ali sanitarno vodo.
Vse več gospodinjstev za ogrevanje doma uporablja lesno biomaso. Podatek vsekakor ne preseneča, saj je biomasa obnovljiv vir energije in hkrati učinkovit energent, ki ne obremenjuje okolja. Kakovostna biomasa vam je na voljo pri Petrol d.d., Ljubljana.
Energija sonca za pridobivanje električne energije. Sodobni ogrevalni sistemi, ki uporabljajo obnovljive vire energije, so solarni sistemi. Cena te energije je za okolje nižja od rabe fosilnih goriv. Solarni kompleti Ekovit, Komenda.
Ker je lesna biomasa obnovljivi vir energije, lesa pa je v Sloveniji v izobilju, je ogrevanje na biomaso izredno aktualno. Sekanci so cenovno ugodni ter imajo ob primerni opremi izredno visok izkoristek. Domači sekalnik za izdelavo sekancev vam bo ceno ogrevanje dodatno znižal.  
Z vidika investicije je cena toplotne črpalke cenejša od cene toplotne črpalke zemlja voda.. Pokličite nas in svetovali vam bomo glede investicije.  
Če vas zanima poraba toplotne črpalke, delovanje toplotne črpalke in moč toplotne črpalke za ogrevanje hiše, vam bomo z veseljem pomagali.  
Ogrevanje prostorov na lesno biomaso spada v kategorijo obnovljivih virov energije. Cena lesa je ugodna.
Obsežni obnovljivi viri energije v Sloveniji omogočajo cenovno ugodno ogrevanje z lesno biomaso. Nudimo vam kvalitetne peči, ki učinkovito izrabljajo obnovljive vire energije. Instalacije Štrus.
Pri nas je cena toplotnih črpalk zrak voda ugodna. Ugodna je tudi cena klimatskih naprav, izvajamo pa tudi uvoz in veleprodajo toplotnih črpalk.
Sončna elektrarna za gospodinjstvo. Izkoristite subvencije za gradnjo sončne elektrarne za gospodinjstvo. Imamo veliko izkušenj. Zaupajte nam tudi vi.
Peleti so lesna biomasa in so zato obnovljiv vir energije, hkrati pa so tudi izredno ugodni. Lesni peleti so prijazni do denarnice in narave, zato prodaja peletov strmo narašča. V trgovinah vam nudimo pelete ter seveda tudi peči na pelete - vabljeni!
Pri Petrolu se zavedamo pomembnosti izkoriščanja obnovljivih virov energije, zato smo v ponudbo dodali tudi solarne sisteme, toplotne črpalke ter toplozračne in toplovodne kamine na biomaso. Petrol d.d., Ljubljana.
Obnovljivi viri energije za toplotne črpalke. Sončna energija in obnovljivi viri energije za ogrevanje vašega doma. Klima Belehar, Kranj.
Je čas, da zamenjate način ogrevanja vašega doma? Ogrevanje na lesno biomaso predstavlja varčen in hkrati učinkovit način, poleg tega pa tudi izredno prijazen do okolja. Naj vam pri vaši novi investiciji pomaga podjetje Elektroprom d.o.o. iz Kisovca.
Toplotne črpalke zrak voda so najbolj ugodna varijanta porabe vaših sredstev za ogrevanje prostorov in sanitarne vode v objektih.
Obnovljivi viri energije so viri energije prihodnosti. Pridobivanje električne energije je s pomočjo alternativnih virov okolju prijazno. Obnovljivi viri energije v Sloveniji - izrabimo jih za pridobivanje elektrike s pomočjo sončnih elektrarn. Sol navitas, Celje
Z nakupom toplotne črpalke zemlja voda se vam bo cena investicije hitro povrnila. Za ogrevanje je toplotna črpalka ekološko prijazna, saj uporablja obnovljive vire.
Ker predstavlja toplotna črpalka enega od najperspektivnejših načinov ogrevanja smo lahko upravičeni do subvencije EKO sklada.