Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Energija > Fotovoltaika

Fotovoltaika. Solarni sistemi in fotovoltaika. Izračun cene ali ugoden cenik fotovoltaike.

Fotovoltaika. Izraba sončne energije za pretvorbo v toplotno energijo. Fotovoltaika nudi prav to. Oglejte si našo rubriko »fotovoltaika« in izberite sistem fotovoltaike za vas. 

Podjetje Sol navitas d.o.o. nudi izračun stroškov sončne elektrarne in 5kW fotovoltaične module po ugodni ceni.
Če vas zanima izračun izkoristka vaše fotovoltaične elektrarne se obrnite na podjetje Sol Navitas, d.o.o.
Ker je fotovoltaika veda prihodnosti, smo v podjetju Sol navitas zaposlili samo najbolše strokovnjake na tem področju. Pomagali Vam bomo pri investiranju v fotovoltaliko ter izbiri pravih fotovoltaičnih modulov. 
Net metering se dandanes v Sloveniji precej širi. Za več informacij o izračunu net meteringa kontaktirajte Sol Navitas.
Ena izmed največnih prednosti solarnih kolektorjev za ogrevanje vode je prav to, da ob prihranku hkrati koristite okolju zelo prijazno energijo.
Skozi celo leto nam sonce podarja svojo energijo, ki jo lahko zastonj koristimo za ogrevanje sanitarne vode ali vode za ogrevanje stanovanja. S sončnimi kolektorji Heat Pipe proizvajalca GreenLand Systems vam bo stanovanje ali vodo grela sončna energija skozi celo leto.  
Solarno ogrevanje vode in prostorov pokrije do 85% potreb po topli sanitarni vodi in do 40% potreb pri ogrevanju prostorov, zato je solarno ogrevanje sanitarne vode in prostorov vsekakor naložba v prihodnost. 
Fotovoltaika se počasi prijema tudi v Sloveniji. Vsakdo si lahko ustavri svojo fotovoltaično elektrarno za lastno uporabo. Fotovoltaika je uporabna tudi za počitniške vikend hišice.
Solarno ogrevanje sanitarne vode z brezplačno sončno energijo ima prednosti za uporabnika in okolje, saj se cena investicije kmalu povrne.
Cena izgradnje sončne elektrarne je ugodna pri podjetju Sol Navitas. Za več informacij kontaktirajte podjetje.
Po vsej verjetnosti ste za izraz fotovoltaika že slišali. Pa veste, kaj je? Gre za proces pretvarjanja energije sonca oz. solarne energije v električno. Temu so namenjene sončne elektrarne, ki proizvajajo elektriko. Pri nas vam nudimo tako izvedbo kot vzdrževanje sončnih elektrarn. Elema, d.o.o., Grosuplje.
Vakuumski sončni kolektorji imajo v primerjavi z ostalimi številne prednosti, med katerimi je na prvem mestu zagotovo visok izkoristek sončne energije.
Montaža in vzdrževanje sončnih kolektorjev velikokrat zahteva precej dela. Nemalokrat je potrebno tudi prilagoditi strešno konstrukcijo.
Solarni oziroma sončni kolektorji, ki jih nudi podjetje Energie delujejo tudi v nekoliko slabših razmerah, saj imajo izjemno učinkovit toplotni odziv. Solarne kolektorje je najbolje namestiti na površinah, ki imajo največ sonca.
Solarna podpora pri ogrevanju vam bo občutno pomagala prihraniti pri stroških ogrevanja, še posebej v poletnih mesecih z daljšimi dnevi.
Učinkovito in varčno ogrevanje vode si zagotovite s sistemi za izkoriščanje sončne energije. Kakovostne sončne celice in kolektorji - preverite jih v Energie.
Vabimo vas k ogledu kolektorjev, ki vas bodo zagotovo nadvušili in privarčevali denar. Vabimo vas k ogledu ponudbe.
Fotovoltaika je proces, pri katerem se sončna energija pretvarja v električno s pomočjo polprevodniških solarnih celic. Kljub temu, da je fotovoltaika mlada panoga, so v našem podjetju strokovonjaki, ki s svojim znanjem in delom našim vlagateljem omogočijo največji donos na njihova vložena sredstva.
Fotovoltaika postaja vse bolj popularna tudi v Sloveniji. To je posledica velikih denarnih prihrankov pri fotovoltaiki in ugodnih cen fotovoltaičnih elektrarn.
Sončne celice – cena vas bo navdušila. Na voljo tudi kolektorji. Izkoristite brezplačne in obnovljive vire energije. Naložba, ki se vam splača