Vakuumski sončni kolektorji GreenLand Systems

Sončna energija je še vedno premalo izkoriščena. Vakuumski sončni kolektorji GreenLand Systems so dogovor na potrebe sodobnega človeka, ki se zaveda, da je bivanje v sozvočju z naravo in uporaba obnovljivih virov energije prava pot, ki ne pomeni le prijaznosti do narave, ampak tudi velik dolgoročni prihranek za uporabnika. Najuspešnejši, najbolj varni in enostavni so vakuumski sončni kolektorji. Cena je pri nakupu pomemben dejavnik, vendar moramo nanjo vedno gledati v razmerju do učinkovitosti izdelka, le tako namreč dobimo pravo predstavo, kako se produkt dolgoročno obnese in kakšen je naš prihranek pri stroških za energijo.

Sončna energija za varčno in okolju prijazno ogrevanje

Vakuumski sončni kolektorjiVakuumski sončni kolektorji GreenLand Systems so izjemno učinkoviti in imajo odličen izkoristek, zato lahko z njimi ogrevate sanitarno vodo, vodo za centralno ogrevanje objektov in celo vodo za uporabo v industrijskih procesih. So izredno tehnološko dovršeni, saj pomenijo najnovejšo generacijo solarnih kolektorjev, ki so v svojem razredu daleč najzmogljivejši. Njihova prednost je tudi v tem, da delujejo tudi v izjemno slabem vremenu, ko ni neposrednega sonca, saj temeljijo na tehnologiji toplotnih cevi. Zaradi izjemno visokega vakuuma v njih jih tudi zelo nizke temperature ne motijo in lahko delujejo tudi pozimi. Naši vakuumski sončni kolektorji (cena je odvisna od modela in izvedbe) so najboljše, kar je trenutno na voljo na trgu.

VAKUUMSKI SONČNI KOLEKTORJI

Zeleni, oranžni ali balkonski vakuumski sončni kolektorji?

Sončna energija je še vedno zapostavljena, čeprav za to ni prav nobenega razloga. Vakuumski sončni kolektorji GreenLand Systems so vam na voljo v treh različicah, ki temeljijo na različnemu namenu uporabe. Zeleni kolektorji imajo najširši razpon uporabe in so primerni za ogrevanje sanitarne vode in dogrevanje objektov. Oranžni kolektorji so primerni tudi za zahtevnejšo uporabo, na primer tudi za industrijsko - za tehnološke procese, kjer morajo biti temperature izjemno visoke (višje od 150 °C). Za montažo na balkonske ograje, ravne strehe, terase itd. pa so idealni ravno temu namenjeni balkonski vakuumski sončni kolektorji. Cena celotne investicije je odvisna od različnih dejavnikov, predvsem pa je pomembno, da dolgoročno prihranimo in obenem ne škodujemo okolju.

vakuumski sončni kolektorji

Energie | Vakuumski sončni kolektorji, sončna energija, vakuumski kolektorji cena - povezave do naše spletne strani: