Sončne celice - cena vse bolj dostopna, na voljo tudi kolektorji

Sončne celice cenooziromastrošek investicije zelo kmalu upravičijo, saj omogočajo brezplačno pridobivanje energije iz sončne svetlobe. Podobno je mogoče trditi tudi zasončni kolektor, saj boobčutno razbremenil vaš proračun. Medtem ko se ta uporablja zasolarno ogrevanje vode, pa so za pridobivanje električne energije primernejša izbira sončne celice. Cena, ki vam jo ponujamo v podjetju Energie, vas bo navdušila, ne glede na to, ali vas zanimajosončne celiceali sončni kolektorji.Izkušnje vseh naših dosedanjih strankso izjemno pozitivne.

sončne celice Energiesončne celice cenik

Delovanje sončne celice, cena in druge informacije

Brezplačna in obnovljiva sončna energijaje tisto, kar »poganja« sončne celice. Cena pridobivanja električne energije je tako poleg ekološkega vidika glavni razlog, zaradi katerega se jesmiselno odločiti za sončne celice.Cena investicije je odvisna od specifičnih zahtev, pri upoštevanju stroška naložbe pa morate upoštevati tudi dve pomembni prednosti, ki jih prinašajo sončne celice oziroma solarni moduli, v katere so povezane. Prva je ta, da celice delujejo tudi takrat, koni veliko sonca, poleg tega pa je možna povezava z javnim omrežjemin prodaja presežka električne energije, ki jo pridobijo vaše sončne celice.Cena sončne celiceje z upoštevanjem vseh teh dejavnikov mnogo nižja, kot je videti sprva.

Sončne celice ali kolektorji? Brezplačna strokovna pomoč pri izbiri.

Polegsistemov iz sončnih celicso vam pri nas na voljo tudi kolektorji, ki se lahko seveda uporabljajo tudi kotsončni kolektorji za sanitarno vodo.Cena sončnih kolektorjev za sanitarno vodoin ogrevanje prostorov je pri nas še posebej ugodna, obenem pa so to izjemnoučinkoviti sončni kolektorji. Mnenje strokovnjakov je, da so najučinkovitejši prav vakuumski »heat pipe« sončni kolektorji, izkušnje strank pa to potrjujejo. Na voljo so vam vrhunski vakuumski »heat pipe« kolektorji z eno plastjo stekla, ki delujejo vse leto. Ne veste, ali bi bile zavas boljša izbira sončne celice ali sončni kolektorji? Strokovno mnenje lahko pri nas dobite povsem brezplačno!

SOLARNO OGREVANJE ZA SANITARNE VODE