Učinkovito solarno ogrevanje hiše s sončnimi kolektorji klasične dimenzije

Solarno ogrevanje hiše je ekonomičen in čisti način gretja, ki je alternativa klasičnim gorivom in prinaša številne prednosti. Sončna energija je brezplačna, zagotavlja pa učinkovito izbrabo s kolektorji za ogrevanje GreenLand Systems. Ti sončni kolektorji, katerih dimenzije so različne, odlično delujejo skozi vse leto, tudi pozimi, so odporni in zanesljivi, vodo pa segrejejo na višje temperature kot klasični kolektorji.

Zakaj solarno ogrevanje hiše?

Vakuumski sončni kolektorji klasičnih dimenzij za solarno ogrevanje hiše in sanitarne vodeso odlične naprave, ki uporabljajo napredno tehnologijo suhega spoja v stekleni cevi, in tako zagotavljajo segrevanje na čist in učinkovit način. Imajo izredno visok vakuum in zelo malo podtlaka, kar omogoča tudidelovanje pozimi. Vakuum je namreč zaprt v steklene cevi z uporabo posebne tehnologije, brez uporabe tesnil, ki bi čez nekaj let preperele. Poleg uporabe za potrebe segrevanja doma, je ta solarni kolektor primeren tudi za komercialno rabo ter za potrebe industrije. GreenLand Systems kolektorji za ogrevanje pa so tudi na seznamu za subvencije Eko sklada, kar jim daje dodano vrednost. Če si želite izbrati najsodobnejšo in ekološko čisto tehnologijo za solarno ogrevanje hiše, izberite sončne kolektorje, katerih dimenzije lahko ustrezajo tudi montaži na balkonske ograje.


solarno ogrevanje hiše Energiedimenzije sončnih kolektorjev

Sončni kolektorji - tipi in dimenzije


Ogrevanje hiše s sončnimi kolektorji bo enostavno in ugodno, saj vam nudimo različne tipe kolektorjev, s katerimi boste lahko zadovoljili različne želje in potrebe.Zeleni kolektorji serije GLse uporabljajo za solarno ogrevanje sanitarne vode in dogrevanje hiše, medtem ko so oranžni namenjeni tudi za zahtevnejšo uporabo. Prednost balkonskega kolektorja pa je, da njegove vakuumske cevi lahko ležijo tudi vodoravno. Tako ga lahko montiramo tudi na balkonske ograje, fasade, ravne strehe ali z njimi pokrijemo terase. Zaradi svoje odpornosti in zanesljivosti imajo vsi naši kolektorji predvideno življenjsko dobo okrog 30 let, kar vam zagotavljamo z garancijo desetih let. 

VEČ O SOLARNIH KOLEKTORJIH