Solarni kolektor - dobra naložba

Solarni kolektorji so v času, ko se vedno bolj zavedamo pomena okolju prijazne energije, modra naložba v prihodnost.Sončna energijasodi med alternativne, čiste in okolju prijazne energije, za njeno zajetje pa so izjemno pomembni kakovostni solarni kolektorji.Solarni kolektorjinamreč zberejo toploto, ki jooddaja sonce in jo pretvarjajo v energijo, ki jo lahko uporabimo zaogrevanje prostorov in vode.

Solarni kolektor po vaši meri


Izjemno učinkovite, okolju prijazne inkakovostne solarne kolektorjenajdete v ponudbi podjetja Energie. Pri nas najdete različne vrste indimenzije sončnih kolektorjev, s katerimi boste na okolju prijazen način ogreli prostore in vodo, zato vam ponujamo najbolj ekonomičnekolektorje za ogrevanje vodein sončne kolektorje za ogrevanje hiše. Jamčimo vam, da se vam bo začetna investicija povrnila v najmanj desetih letih.

Za več informacij o kolektorjih za ogrevanje hiše kliknite tukaj:https://www.vsi.si/energie/solarno-ogrevanje-hise

Kolektorji za ogrevanje vode - izberite najbolj učinkovite

Največja prednost tovrstnega ogrevanja vode, poleg tega, da je takšna tehnologijačista in okolju prijazna, je to, da je montažasolarnih kolektorjevhitra, stroški vzdrževanja in samega delovanja pa so zelo nizki. Tovrstno ogrevanje vode vam zagotovi 85 odstotkov potrebe po topli vodi.Kolektorji za ogrevanje vodemorajo biti zato predvsem učinkoviti. Pri nas tako najdete različne vrste kolektorjev za ogrevanje vode, ki jih je zaradi kar najbolj učinkovitega izkoristka treba pritrditi na streho. Kolektorji za ogrevanje vode delujejo tako, da s pomočjo solarne tekočine zbirajo sončne žarke, ki se preko posebne črpalke skladišči v rezervoarju in se naprej prenese na vodo, ki jo želite ogreti. Za takšno ogrevanje so primerni ploščati ali vakuumski cevnisončni kolektorji,kar 60 odstotkov večji izkoristekpa lahko dobite, če se odločite zavakuumski cevni solarni kolektor. Solarni način ogrevanja prostorov in vode bo tako še bolj ekonomičen in vložek se vam bo povrnil še prej. Vakuum bo poskrbel za čim manjšo izgubo že v samem sončnem kolektorju.Dimenzije sončnih kolektorjevso odvisne od vaših želja in potreb.

CENA SONČNIH KOLEKTORJEV

kolektorji za ogrevanje vode Energiesolarni kolektorji