Solarna podpora ogrevanju - prihranite

solarna podpora ogrevanju Energie

Solarna podpora pri ogrevanjuima veliko pozitivnih učinkov, ki vas bodo navdušili. Ssolarno podporo ogrevanjulahko namreč znižate stroške ogrevanja prostorov in sanitarne vode. Solarna podpora pri ogrevanju deluje tako, da je čista, alternativna sončna energija dodaten vir ogrevanja vaših prostorov ali vode. Podjetje Energie vam nudi najnovejše tehnološke rešitve na področju solarnega ogrevanja in najbolj kakovostne in učinkovitesolarne kolektorje različnih vrst in dimenzij. Če si želite učinkovitega ogrevanja hiše s sončnimi kolektorji, se obrnite na nas, saj nas odlikujejo strokovne in vrhunske storitve, z našo pomočjo lahko prihranite celo pozimi, nudimo vam namreč ekonomične sisteme zasolarno ogrevanje pozimi. S čisto energijo pa lahko poskrbite tudi za ogrevanje sanitarne vode, pri nas vam namreč nudimo sisteme zasolarno ogrevanje vode s fotovoltaiko, kar ni nič drugega kotogrevanje vode z elektriko iz sončnih celic.

soalrno ogrevanje pozimi s kolektorjiSolarno ogrevanje pozimi ni misija nemogoče

Čeprav je tehnologija izkoriščanja sončne energije najbolj učinkovita v mesecih, ko je na voljo veliko časa, je mogoče tudisolarno ogrevanje pozimi. Pri nas vam namreč nudimo izredno učinkovite kolektorje, ki poskrbijo za maksimalni izkoristek energije. Za solarno ogrevanje pozimi so tako izredno primerni posebnivakuumski kolektorjiiz naše ponudbe, saj omogočajo kar 60% večji izkoristek energije. Pri solarnem ogrevanju pozimi je namreč nujno varčevanje energije prav na vsakem koraku. Dodatne prednosti takšnih kolektorjev sopreprosta namestitev in vzdrževanje, kolektorji so odporni in zanesljivi, vodo pa lahko segrejejo na višjo temperaturo kot klasični kolektorji.

Solarna podpora ogrevanju in ogrevanje vode


Pri odločitvi zasolarno ogrevanje vode s fotovoltaiko, se boste morda spraševali ali lahko hkrati poskrbite tudi zasolarno podporo ogrevanju. V tem primeru boste potrebovali več kolektorjev, bolj pomembno pa je, kje so ti pritrjeni. Najboljša izbira sovsekakor vakuumski kolektorjiiz naše ponudbe.

SOLARNE TOPLOTNE ČRPALKE