Kolektorji za ogrevanje ekonomsko in ekološko izrabljajo sončno energijo


Kolektorji za ogrevanje so dobrodošla alternativa klasičnim fosilnim gorivom s pozitivnim vplivom na okolje, a ne gre le za ekološko investicijo. Z absorbiranjem sončnih žarkov in pretvarjanjem teh v toploto, so kolektorji za ogrevanje tudi ekonomsko vse ustreznejša rešitev, ki bo zadostila vsem vašim potrebam po ogrevanju.

Inovativni sončni kolektorji za ogrevanje doma ali uporabo v industrijskih obratih


Uporaba kolektorjev za vodo, ki se greje s pomočjo sončnih žarkov, je zaradi slabih vremenskih razmer pri nas najpogosteje slabo izkoriščena. Razvoj kompleksne tehnologije pa je z vakuumskimi kolektorji za ogrevanje GreenLand Systems prinesel nove boljše in uspešnejše rešitve. Ne gre več zgolj za solarno ogrevanje sanitarne vode. GreenLand Systems sončni kolektorji za ogrevanje, ogrevajo vodo, ki jo uporabljamo za ogrevanje naših domov, zadostijo pa tudi potrebam po segrevanju vode za uporabo v komercialne ali industrijske namene. Ker uporabljajo sistem oziroma najsodobnejšo tehnologijo toplotnih cevi, kolektorji za ogrevanje delujejo tudi, ko ni direktnega sončnega sevanja. Še več, posamezne vakuumske cevi lahko rotiramo, da dosežemo optimalni kot sončnih žarkov. Kolektorji za vodo GreenLand Systems so med najzmogljivejšimi, a jih, zaradi kompleksnosti tehnologije in izdelave, na trgu ne ponujajo vsi proizvajalci.

sončni kolektorji za ogrevanje Energie

Sončni kolektorji za vodo in ogrevanje, ki ne potrebujejo vzdrževanja


Najnovejša tehnologija izdelave proizvajalcem omogoča, da ne uporabljajo tesnil, ki so najpogostejši vzrok izgube vakuuma. Kolektorji za ogrevanje GreenLand Systems, zaradi skoraj popolnega vakuuma praktično ne izgubljajo toplote v okolico. Ker so izdelani iz kakovostnih materialov, so solarne cevi odporne proti zmrzovanju, toči in drugim vremenskim pojavom. Sončni kolektorji za ogrevanje so zaščiteni tudi pred vdorom vlage in prahu, zaradi nano premaza pa je potreba po čiščenju zanemarljiva. Vakuumski kolektorji za vodo in ogrevanje zadnje generacije imajo deset letno garancijo, a brez težav zdržijo trideset let in več. V kolikor vseeno pride do odpovedi ali poškodbe posamezne vakuumske cevi, je popravilo, tako kot sama montaža, izredno enostavno, sistem pa tudi med popravilom normalno obratuje in ne izgublja solarne tekočine.


Če razmišljate o sončnih kolektorjih za elektriko, bodisi o sončnih kolektorjih za vodo in ogrevanje, razmišljate o neodvisni in nesporni investiciji, ki je dolgoročno gotovo najbolj ustrezna. Pošljite nam povpraševanje na Energie, kjer vam bomo strokovnjaki ustrezno svetovali, kateri kolektorji za ogrevanje bodo tako po tehničnih lastnostih kot po učinkovitosti in ceni najuspešneje zadostili vašim željam in potrebam.

SOLARNE TOPLOTNE ČRPALKE

kolektorji za ogrevanje Energie