Namestitev oz. montaža sončnih kolektorjev je enostavna in hitra

Sončne kolektorjemora namestiti celotna ekipa izvajalcev, vključiti še kakšno dvigalo in prilagoditi strešno konkstrukcijo. V nasprotju s tem je montažavakuumskih kolektorjevGreenLand Systemspovsem enostavna, saj jo lahko opravi en sam človek brez uporabe naprav. Pri tem so stroški precej nižji, kot pa če bi potrebovali celotno ekipo in naprave, da bi postavilisončne kolektorjena streho ali kakšen drug del hiše.

vzdrževanje vakuumskih kolektorjev Energiepravilna namestitev solatnih sprejemnikov Energie

Pravilna namestitev solarnih sprejemnikov je izredno pomembna

Pri manj kakovostnih solarnih panelih je ključnega pomena, kam panele namestimo. To pomeni, da je za največjo možno učinkovitostsončnih kolektorjevpomembno, da jih namestimo tja, kjer je čez leto največ sonca in lahko s tem proizvedemo največ energije za našo uporabo. Pri manj kakovostnih solarnih sprejemnikih je težava tudi v dneh, ko je relativnomalo sončnega sevanja, torej v oblačnih dneh in pozimi. Vse to pa danes ni več težava z naprednejšimi sončnimi kolektorji, kot so vakuumski cevnisončni kolektorji, ki so bolj učinkoviti od npr.ploščatih kolektorjev.

Vzdrževanje sončnih kolektorjev je preprosto in učinkovito

Sončni kolektorji GreenLand Systemsimajo življenjsko doboveč kot 30 letin jih praktično ni potrebno vzdrževati. Po namestitvi lahko mirno uživamo v sadovih odlične investicije v sončno energijo. V našem podjetju prisegamo na kolektorje GreenLand Systems. Tivakuumski sončni kolektorjiso v vseh pogledih bolj učinkoviti od večine tekmecev, zakaj se torej zanje ne bi odločili tudi vi?


Za še več podrobnosti pa vas vabimo na našo spletno stran!

Za več informacij o sami namestitvi kolektorjev pa kliknite tukaj:https://www.vsi.si/energie/montaza-soncnih-kolektorjev

PLOŠČATI SOALRNI KOLEKTORJI