Usnjene sedežne garniture: popravilo ali nakup nove (odprodaja)?

Usnjene sedežne garniture v mnogih domovih so precej stare. Čeprav so v osnovi še vedno uporabne, pa motijo manjše poškodbe materiala. Kaj storiti v takšnem primeru – je sploh smiselno, da se odločite za popravilo usnjene sedežne garniture ali raje razmišljati o nakupu nove? Hkrati pa je prav tako dobro vedeti, komu zaupati popravilo, če se zanj odločite, oziroma kje kupiti zares kvalitetne sedežne garniture po dostopni ceni, po možnosti na odprodaji, če ugotovite, da je čas za zamenjavo.

Kdaj je smiselno popravilo usnjene sedežne garniture?

V osnovi velja, da boste sami najlažje ocenili, kako resne so poškodbe. Če ste vseskozi skrbeli za primerno vzdrževanje in čiščenje usnja, obstaja velika verjetnost, da se vam popravilo splača. Pri tem pa je zagotovo pomembno, da poiščete mojstra, ki ima dovolj izkušenj s popravilom usnjenega pohištva, da bo delo opravil zares profesionalno. Ena izmed storitev, ki vam jih nudimo v podjetju Emok, je prav popravilo vašega starega pohištva, med drugim tudi takšnega, izdelanega iz usnja. Na nas se lahko obrnete, če ste na usnju opazili površinske praske, torej takšne, ki ne vplivajo na nosilnost usnja. Poskrbimo za profesionalno sanacijo površinskih prask na usnju, seveda pa je treba pred tem presoditi, ali gre za vrsto usnja, ki dopušča tovrstna popravila. Obenem poskrbimo za popravilo šivov na usnjeni sedežni garnituri (pretrgana nit) ali za sanacijo usnja tik ob šivih. Če ste v dvomih glede tega, ali bi bilo popravilo usnjene sedežne garniture v vašem primeru sploh možno, vam z veseljem svetujemo in pomagamo pri tem, da poiščete najboljšo rešitev. Omenimo pa naj še, da popravljamo tudi tapecirano in leseno pohištvo.

Sedežne garniture kvalitetne

Izbira sedežne garniture: kvalitetne ali poceni? Je možno oboje? 

Podjetje Emok pa ni pravi naslov zgolj za popravila, ampak se lahko na nas prav tako obrnete v primeru, če ugotovite, da je prišel čas za menjavo. Usnjene sedežne garniture pri tem niso edina možnost, saj se lahko po želji odločite za oblazinjene s tapetniškimi tkaninami v različnih barvah in vzorcih. Gre za pohištvo najvišjega kakovostnega razreda, ki je med kupci izjemno cenjeno. Na voljo je v klasičnih, rustikalnih izvedbah ali pa v modernejših različicah, med drugim pa vam nudimo tudi sedežne garniture s počivalnikom. Vabimo vas, da naročite naš katalog, ki vam bo pomagal pri izbiri najboljše kombinacije lastnosti. Čeprav si v prvi vrsti prizadevamo za to, da so naše sedežne garniture kvalitetne, pa želimo obenem kupcem ponuditi karseda dostopne cene. Seveda morate pri tem upoštevati dejstvo, da je življenjska doba našega pohištva bistveno daljša kot pri masovni proizvodnji, zato je to na dolgi rok bistveno cenejša opcija. Da pa so cene že ob samem nakupu čim bolj ugodne, med drugim poskrbi naša redna odprodaja.

Manjša sedežna garnitura (trosed) ali kotne izvedbe 

V naši ponudbi vas čakajo različni modeli, med katerimi boste zagotovo našli takšnega, ki bo ustrezal vašemu okusu in željam ter specifikam prostora. Ne glede na to, ali vas zanimajo večje, kotne izvedbe ali pa manjša sedežna garnitura (npr. trosed), boste pri nas našli pravo rešitev zase. Naša najpomembnejša vodila, ki so prepričala že številne zadovoljne naročnike, so trajnost, udobje in lepota. Odprodaja pa prinaša še posebej dostopne cene.

Odprodaja sedežnih garnitur

Odprodaja sedežnih garnitur s počivalnikom in drugih modelov

Kot smo omenili, vseskozi poteka odprodaja določenih sedežnih garnitur – s počivalnikov ali brez, trosedov ter kotnih itn. Izdelke, ki so trenutno vključeni v odprodajo, si je mogoče ogledati na naši spletni strani. Zagotovo vas bo navdušila višina popusta, ki si ga boste zagotovili, če se odločite za nakup enega izmed kosov pohištva, ki so del odprodaje. Pri tem je treba poudariti, da odprodaja, prav tako kot naš redni program, zajema vrhunsko notranjo opremo, namenjeno tistim, ki znate hitro prepoznati in ceniti najboljšo kakovost. 

Preverite aktualne akcije sedežnih garnitur >>>