Elektroinštalacije - izvedba, vzdrževanje in meritve elektroinštalacij

Ponašamo se z dolgoletno tradicijo na trgu elektroinštalacij, saj smo s svojimi storitvami prisotni že od leta 1994. Nudimo izvedbo vseh vrst elektroinštalacij, možna pa je tudi izvedba strelovoda ali sončne elektrarne. Poleg izvedbe novih, nudimo tudi vzdrževanje in servisiranje že obstoječih elektroinštalacij, opravljamo pa tudi meritve elektroinštalacij in meritve strelovodnih sistemov.

Skozi dolgo zgodovino poslovanja smo si nabrali veliko znanja in izkušenj, ki jih vseskozi dopolnjujemo. Svoje delo opravljamo profesionalno, natančno in kvalitetno. To lahko potrdijo tudi naše zadovoljne stranke, ki se redno vračajo z novimi naročili in projekti. Naša prednost je poleg kvalitete tudi hitra odzivnost in fleksibilnost glede na želje in potrebe posameznih investitorjev.

Smo pravi odgovor za električno napeljavo v vašem stanovanju, poslovnem, industrijskem ali drugih objektih. Zagotavljamo vam, da bodo elektroinštalacije montirane visoko kvalitetno, omogočajo bodo delovanje različnih sistemov v prostoru kot so razsvetljava, alarmni in video sistemi, ozvočenje, telefonija in računalniške mreže.

Elema, d.o.o. | Elektroinštalacije, meritve elektroinštalacij - povezave do naše spletne strani: