Zastirka na vrtu predstavlja odlično zaščito pred škodljivci


Zastirka na vrtu je odlična zaščita pred plevelom, zemljo pa ščiti tudi pred izgubo vlage. Zastirka na vrtu pomaga tudi, da zemlja po nalivu ne postane zbita, rastline pa v njej tako lažje uspevajo.

 

Zastirke na vrtu


Zelo popularna je zastirka iz slame


Seveda obstaja več vrst zastirke. Zelo popularna je zastirka iz slame, ljudje pa se velikokrat odločijo tudi za zastirko iz bambusa ali za zastirko iz lubja. Ne glede na to, za katero zastirko se boste odločili vi, je potrebno vedeti, da je zastirko na vrtu dobro položiti na okopano zemljo, ki smo jo pred tem očistili plevela. Prav tako moramo vedeti, da zastirke na vrt ni dobro polagati, če imamo težave s krti oz. voluharji, saj se nam lahko živali pod zastirko še bolj namnožijo in nam tako povzročijo še večje težave.

 

PREVERITE TUDI TOPLOTNE ČRPALKE ZA OGREVANJE VODE


V našem podjetju vam ponujamo veliko različnih vrst zastirk. Zelo popularna je zastirka iz slame, saj je naravna in tudi zelo učinkovita. Zastirka učinkuje tudi proti polžem. Zastirko proti polžem je priporočljivo položiti 3-5cm na debelo.


Oglejte si našo spletno stran in se prepričajte o kakovosti zastirke iz slame. Zraven tega si lahko preberete tudi vse o drugih vrstah zastirk. Cena zastirke je ugodna. Tudi cene zastirke iz slame si lahko ogledate na naši spletni strani: http://www.evj-center.si/index.php/vrtna-in-delovna-oprema/pa/trak-za-elektricni-pastir-1cm-200m.


zastirka iz slameZa dodatna vprašanja o zastirki za na vrt smo vam zmeraj na voljo


V primeru vprašanj smo vam na voljo tako po telefon kot tudi po e-mail naslovu. Pokličite nas in nas povprašajte o zastirki za na vrt in pustite, da vam pomagamo s koristnimi nasveti ter tako svoj vrt učinkovito zavarujte pred plevelom in drugimi škodljivci.

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
EVJ Elektroprom d.o.o.
Naslov
Loke pri Zagorju 22
1412 Kisovec
Spletna stran
Spletna stran
E-pošta
+386 3 56 57 150
Seznam fraz
Zastirke na vrtu, zastirka iz slame
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA