Zastirka na vrtu – izberite svoje zastirke na vrtu!

 

Zastirka iz slame

Zastirka na vrtu je namenjena posipavanju po vrtu in travnikih okrog okrasnih grmovnic, saj zastira rast pleveli, od koder tudi ime. Posujemo in uredimo lahko pohodne steze in poti, prav tako pa jo lahko uporabimo za označevanje gredic. Vas zanima nakup kvalitetnih zastirk na vrtu, ki so vam na voljo po ugodni ceni? Najdete jih v spletni trgovini podjetja EVJ ELEKTROPROM, v katerem vam bomo pred nakupom izdelkov z veseljem svetovali. Vabimo vas k ogledu spletne strani, na kateri boste našli najboljšo zastirko na vrtu, s katero bo plevel le še preteklost! Odlična izbira je tudi zastirka iz lubja. Pridite po svojo!

 

Zastirke na vrtu

 

Zastirke na vrtu imajo številne prednosti. Zmanjšujejo izhlapevanje vode iz tal, zmanjšujejo zbitost tal, zastirajo rast pleveli in zmanjšujejo nihanje temperature v tleh, zato ustvarjajo ustrezne pogoje za rast rastlin in življenje koristnih drobnoživk v zemlji. Si želite nakupa zastirke na vrtu po ugodni ceni? Obiščite spletno trgovino podjetja EVJ ELEKTROPROM, v katerem smo samo za vas pripravili pestro ponudbo različnih izdelkov! Odločite se lahko tudi  za zastirko iz bambusa.

 

PREVERITE CENO SMREKOVIH PELETOV

 

Zastirka na vrtu

 

Zastirka na vrtu in ostala ponudba

 

Zastirka na vrtu predstavlja del naše ponudbe, zato vam svetujemo, da na spletni strani preverite celotno ponudbo, ki vključuje tudi zastirke na vrtu. Morda se boste prav vi odločili za zastirko iz slame? Za vse dodatne informacije o zastirki na vrtu smo vam kadarkoli na voljo. Kontaktirajte nas! Z veseljem bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja in vam svetovali pred samim nakupom. Prepričani smo, da boste s svojim nakupom zadovoljni in se veselimo vašega obiska v naši spletni trgovini: http://www.evj-center.si/index.php/vrtna-in-delovna-oprema/pa/trak-za-elektricni-pastir-1cm-200m!

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
EVJ Elektroprom d.o.o.
Naslov
Loke pri Zagorju 22
1412 Kisovec
Spletna stran
Spletna stran
E-pošta
+386 3 56 57 150
Seznam fraz
Zastirka na vrtu, zastirke na vrtu
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA