Prodaja peletov se povečuje iz leta v leto


Prodaja peletov v Sloveniji narašča. Zaradi naravnih danosti je proizvodnja peletov pri nas ugodna. Obilica lesa omogoča, da je na voljo dovolj surovine za smrekove pelete, ob tem pa je kvaliteta peletov visoka. Prodaja peletov pa ni usmerjena le v tujino, ampak tudi vse več domačih uporabnikov, ki se odločijo za ogrevanje s peleti, izkorišča dejstvo, da se pri nas dobijo peleti ugodno. Tudi v našem podjetju se v okviru prodaje peletov dobijo peleti ugodno. Pri nas proizvajamo najboljše lesne pelete. Preverite, morda so v tem trenutku lesni peleti najcenejši prav pri nas!


Prodaja peletov pri nas narašča hitro


Pred dobrim desetletjem je bila prodaja lesnih peletov pri nas v povojih. Peleti za ogrevanje so se počasi uveljavljali. Hitro pa je postala biomasa priljubljena: peletov niso namenjali le za tujino, ampak so jih vse bolj uporabljali tudi domači potrošniki, ki so spoznali prednosti in kvaliteto peletov v prodajikot kurjave ter seveda dejstvo, da se pri nas dobijo smrekovi peleti ugodno.


Peleti niso ugodni le cenovno


Prodaja peletov pri nas ni tako uspešna le zato, ker se pri nas dobijo najcenejši lesni peleti, ampak tudi zato, ker so peleti zelo enostavni za uporabo in je rokovanje s pečjo na pelete enostavno. Uporabnik mora v peč pelete natresti iz 15 kg vrečic ali pa to zanj opravi tako imenovani polž, ki pelete iz zalogovnika transportira v peč. Ker so peleti izredno dobro posušeni in stisnjeni, pri gorenju ostane le zelo malo pepela. Zato mora uporabnik peč očistiti le zelo redko.

OGREVANJE NA PELETE

PEČI NA PELETE

najcenejši letni peleti za ogrevanjelesni smrekovi peleti v prodaji: ugodne cene