Poceni lesni peleti vrhunske kakovosti v EVJ centru

 

kurjava na peleteVas zanimajo poceni lesni peleti? Potem je EVJ center pravi naslov za vas. Prodaja peletov vključuje vrhunske smrekove pelete iz čiste smreke brez lubja – kakovostni razred 1. Po mnenju večine so ravno smrekovi peleti najboljši, ker od sebe dajo največ toplote. V primerjavi s kurilnim oljem predstavljajo kvalitetni lesni peleti iz smreke bolj ugodno rešitev za ogrevanje na pelete, saj imata 2 kg smrekovih peletov enako kurilno vrednost kot 1l kurilnega olja. Smrekovi peleti imajo izjemno nizko vsebnost pepela in vlage, brez dodatnih primesi in so primerni za vse vrste peči na pelete.

 

Poceni lesni peleti vse bolj nadomeščajo klasične načine ogrevanja

 

Poceni lesni peleti so standardizirana oblika biomasnega goriva. V skupino lesne biomase, ki se uporablja za predelavo v lesne pelete, uvrščamo odslužen (neonesnažen) les, les iz kmetijskih in urbanih površin, les iz gozdov, les iz površin v zaraščanju, ter lesne ostanke primarne in sekundarne predelave lesa. Lesne pelete se izdeluje s procesom imenovanim peletiranje, ki pod pritiskom pretvori suho žagovino v valjčke premera od 6 do 8 mm in dolžine od 10 do 40 mm. Zelo nizka vlaga (pod 10%) in visoka kalorična vrednost lesnih peletov omogoča zelo visoke izkoristke pri izgorevanju.

 

PRODAJA PELETOV

 

Ker so poceni lesni peleti izdelani iz odpadnega lesa, je njihova cena (preverite cenik) zelo ugodna, obenem pa so zaradi tega ves čas na voljo. Zato velja kurjava na pelete za enega najugodnejših načinov ogrevanja. Več preberite tukaj: http://www.vsi.si/elektroprom/smrekov-pelet

 

Peleti – cenik priča o ugodnih cenah

 

Ko izbiramo lesne pelete, se moramo osredotočiti na njihovo kakovost in sestavo. Cena lesnih peletov ni pomembna, saj visoka cena ne pomeni nujno, da so lesni peleti tudi visoke kakovosti. Cenik peletov, ki ga najdete na naši spletni strani, vas o prepričal, da so tudi poceni lesni peleti lahko kakovostni. Cenik peletov sicer navaja informativne cene, zato vas vabimo, da se pred nakupom obrnete na nas. Z veseljem vam bomo pojasnili vse, kar vas zanima.

Vabljeni.  

poceni lesni peleti

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
EVJ Elektroprom d.o.o.
Naslov
Loke pri Zagorju 22
1412 Kisovec
Spletna stran
Spletna stran
E-pošta
+386 3 56 57 150
Seznam fraz
poceni lesni peleti, peleti cenik
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA