Poceni peleti, ki bodo ogreli vaš dom

 

peleti najcenejeNa tržišču obstaja veliko energentov, med katerimi v zadnjih letih postajajo čedalje bolj priljubljeni les in lesni peleti. Med peleti seveda obstajajo velike razlike, tudi v ceni. Poceni peleti so zagotovo najboljša izbira za vse tiste, ki bi radi prihranili pri visokih stroških, ki pri izbiri energenta velikokrat obremenijo družinski proračun, hkrati pa izbrali okolju prijazen energent. Najceneje boste do peletov prišli prav pri nas. Ponujamo namreč tako ugodno ceno peletov, da vas bo zagotovo prepričala.

 

PELETI PO NAJNIŽJIH CENAH - NAJCENEJŠI PELETI

 

Najceneje do smrekovih peletov


peleti poceniV naši ponudbi poceni peletov še posebej izpostavljamo nadvse ugodno ceno smrekovih peletov. Cena za 15-kilogramsko pakiranje smrekovih peletov Lesoprodukt stane 4,6 evra, najceneje pa boste do peletov prišli, če se odločite za nakup EVJ smrekovih peletov, saj boste za isto količino poceni peletov odšteli zgolj 3,55 evra. Splača se vam torej izkoristiti našo izjemno ponudbo in se po svojo zalogo poceni peletov, ki vas bodo greli celo zimo, odpraviti k nam. Tako smrekovi peleti Lesoprodukt kot smrekovi peleti EVJ so pri nas na zalogi, a vseeno pohitite, da boste pravočasno prišli najceneje do peletov, ki bodo vas in vaš dom učinkovito segreli kadarkoli. 

 

Po poceni pelete še danes


Naj vas torej k nakupu poceni peletov povabimo še danes. Naši prodajalci vas že pričakujejo, obenem pa boste z njihovo pomočjo prišli tudi do marsikatere koristne informacije oziroma napotka za ugoden nakup. Seveda vam bodo povedali tudi, da boste do peletov prišli najceneje,  če izkoristite pravo priložnost ob pravem času, saj se takšna, kot jo ponujamo pri nas, najbrž še zlepa ne bo ponovila. 

 

Še več o ugodnih cenah smrekovih peletov: http://www.vsi.si/elektroprom/smrekovi-peleti

 

CENA SMREKOVIH PELETOV - EVJ ELEKTROPROM

 

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
EVJ Elektroprom d.o.o.
Naslov
Loke pri Zagorju 22
1412 Kisovec
Spletna stran
Spletna stran
E-pošta
+386 3 56 57 150
Seznam fraz
peleti poceni, peleti najceneje
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA