Smrekovi peleti - ugodna cena smrekovih peletov

Smrekovi peleti za ogrevanjeSmrekovi peleti so narejeni izključno iz lesa smreke in ne vsebujejo dodatnih primesi, zaradi česar jih uvrščamo med najkvalitetnejše pelete za uporabo pri ogrevanju. Smrekovi peleti so priljubljeni tudi zaradi lastnosti lesa smreke, ki je rdečkasto bele barve, je mehak, srednje trden in žilav. Ko ga posušimo, se minimalno skrči. Cena smrekovih peletov je izredno ugodna, saj je ogrevanje na pelete že v osnovi bistveno ceneje od drugih načinov ogrevanja, katerih cene iz leta v leto naraščajo. Po izgorevanju smrekovih peletov ostane pepel, ki ga moramo ročno odstraniti, kar pomeni, da peč očistimo, vendar nam v to opravilo ni potrebno vložiti dosti časa. Smrekove pelete ugodno vam nudimo tudi v podjetju EVJ, v katerem smo poskrbeli za ugodno ceno in visoko kvaliteto vseh vrst peletov.

Smrekovi peleti - cena, ki omogoča prihranek

Cena smrekovih peletov je zelo ugodna in uporabnikom prijazna. Gre za vse bolj priljubljen način ogrevanja s številnimi prednostmi, izmed katerih najbolj izstopa prav ugodna cena smrekovih peletov. Smrekovi peleti so precej gosti in vsebujejo zelo majhne količine vlage, zaradi česar so primerni za uporabo v pečeh in tudi v kotlih oziroma kombiniranih pečeh. Nizko ceno smrekovih peletov lahko preverite tudi v podjetju EVJ, kjer vam nudimo smrekove ali bukove lesne pelete.

PREBERITE SI VEČ O PELETIH

Smrekovi peleti EVJ

Smrekovi peleti iz podjetja EVJ slovijo po visoki kvaliteti, saj so izdelani iz 100% smrekovega lesa, ki je bil pred samo obdelavo dobro posušen, zaradi česar smrekove pelete uvrščamo v kakovostni razred 1. Vsebujejo manj kot 10% vode, zato so odlični za ogrevanje in uporabo v vseh vrstah kaminov ali peči na pelete. O smrekovih peletih lahko povprašate tudi prijazne prodajalce, ki vam bodo z veseljem predstavili lastnosti smrekovih ali bukovih peletov za ogrevanje. Vabljeni k obisku.

prodaja peletov iz smrekovega lesa