Cena peletov ugodna! Vas zanima povprečna poraba peletov na dan ali sezono?

Cena peletov je pri nas zelo ugodna, v splošnem pa velja, da je cena peletov odvisna od izbranega ponudnika. Na našem trgu je veliko ponudnikov peletov, ki ponujajo pelete ugodno, vendar pa veliko peletov na trgu ni kvalitetnih in se bo zato povprečna poraba peletov na dan lahko zelo zvišala. Če niste prepričani, kje bi kupili kakovostne pelete po ugodni ceni, potem nas morate obiskati v našem centru. Podjetje EVJ Elektroprom d. o. o. se poleg ostalega ukvarja tudi s prodajo kvalitetnih peletov po ugodni ceni. Naši peleti so kakovostni in vsebujejo zelo malo vlage. Zato bo tudi poraba peletov na dan manjša, kot če bi imeli manj kakovostne pelete.

PRODAJA PELETOV PO UGODNIH CENAH


Kurjava na pelete je vse bolj priljubljena

V našem podjetju smo prepričani, da je kurjava na pelete eden izmed najboljših načinov ogrevanja, saj je to okolju in uporabniku prijazen način ogrevanja. V zadnjem času je opaziti porast zanimanja za kurjavo na pelete, saj ogrevanje s peleti predstavlja enega izmed cenovno najbolj ugodnih načinov ogrevanja, še posebno če vzamemo v obzir, da se fosilna goriva neprestano dražijo. Ogrevanje s peleti, ki jih lahko pri nas dobite po ugodni ceni, je vsestransko uporabno. Kurjava na pelete omogoča radiatorsko, talno ali strensko ogrevanja, prav tako pa lahko segrevamo tudi sanitarno vodo.

ugodna cena smrekovih peletov


Poraba peletov na dan je odvisna od kakovosti peletov

Poraba peletov na dan in povprečna poraba peletov na sezono je odvisna od tega, koliko segrevamo prostor in predvsem od kakovosti peletov. Cena peletov ne bi smela igrati najbolj pomembne vloge pri izbiri peletov za kurjavo, posebno pozornost je potrebno posvetiti predvsem in samo kvaliteti, saj bo s kvalitetnimi peleti povprečna poraba peletov na dan v kurilni sezoni zagotovo nižja. Poraba peletov na dan se bo višala z višanjem temperature v prostoru, prav tako pa se bo višala, če boste za kurjavo uporabili manj kakovostne pelete, saj le-ti hitreje zgorijo. Marsikdo se strinja, da je ogrevanje s peleti cenovno zelo ugodno, saj lahko na tak način občutno znižate stroške kurjave.


Cena peletov - kakovostni peleti za ogrevanje

V primerjavi z drugimi kurivi so leseni peleti cenovno bolj ugodna varianta, pa tudi energetska učinkovitost peletov je boljša. Leseni peleti so čisto in enostavno gorivo, njihova cena pa je v primerjavi z ostalimi gorivi veliko bolj ugodna. Peleti so lahko izdelani iz suhega odpadnega lesa, ki nastane pri sečnji gozdov ali pri obdelavi lesenih izdelkov kot stranski produkt pri žaganju lesa. Naši kakovostni peleti so izdelani iz čiste in suhe žagovine ali skobljancev in ne vsebujejo nobenih dodatkov in veziv, prav tako pa vsebujejo izredno malo vlage. Cena peletov z dobrim energijskim izkoristkom je pri nas zelo ugodna. Če potrebujete kakovostne pelete po zelo ugodni ceni, potem nas morate obiskati v našem centru. Prepričani smo, da boste z našimi kakovostnimi peleti znižali povprečno porabo peletov na dan pa tudi porabo lesnih peletov na sezono.

povprečna poraba lesnih peletov na dan


Zakaj izbrati lesene pelete za ogrevanje?

Cena peletov ni edini razlog, zakaj izbrati pelete za ogrevanje. Mnogo je prednosti naših kakovostnih peletov, med drugim imajo visoko kalorično vrednost, imajo zelo majhno vsebnost vlage, so brez vsebnosti lepil in drugih aditivov, idealni so tudi za kaminske peči. Določeni peleti pa tudi ne vsebujejo lubja. Z veseljem lahko rečemo, da je prodaja peletov v zadnjih letih močno narasla. Eden od razlogov je zagotovo tudi cena peletov, ki je kar za polovico cenejša od kurilnega olja. Prav tako pa so ljudje spoznali, da je ogrevanje s peleti varčno in zdravo, pa tudi okolju prijazno. Če se že ogrevate na pelete in je poraba smrekovih peletov na dan zelo velika, potem niste poizkusili naših peletov. Zagotavljamo vam, da se bo povprečna poraba peletov na dan zagotovo zmanjšala.