Ogrevanje s peleti - prednosti peletov, ogrevanja

Ogrevanje s peleti ostaja vse bolj priljubljen način ogrevanja, saj ponuja številne prednosti in je prijazno do okolja. Peleti so izdelani iz čiste in suhe žagovine ali skobljancev in ne vsebujejo nobenih dodatkov ali veziv, zato je količina pepela pri izgorevanju minimalna. Lesni peleti so primerni za kurjenje vseh peči na pelete - tako velikih, kot malih. Tudi vas zanima ogrevanje s peleti? Več informacij vam lahko zagotovimo tudi v podjetju EVJ center. Vabimo vas k ogledu naše spletne strani, na kateri boste poleg pestre ponudbe izdelkov našli tudi naše kontaktne podatke, s pomočjo katerih nas lahko kontaktirate. Povprašajte nas o peletih in ogrevanju. Ogrevanje na pelete namesto na druga goriva je zagotovo pametna odločitev. Preverite, zakaj!

ZA CENIK PELETOV KLIKNITE TUKAJ!

Peleti, ogrevanje


Lesni leti - ogrevanje, ki v zadnjih letih vsekakor pridobiva na popularnosti, saj ponuja številne prednosti, med katerimi je tudi prihranek. V kolikor se tudi sami zanimate za ogrevanje s peleti smo v podjetju EVJ center pravi naslov za vas, saj vam nudimo kvalitetne pelete po ugodni ceni, na podlagi večletnih izkušenj pa vam bomo znali tudi ustrezno svetovati. Cene ogrevanja na pelete so v primerjavi z ogrevanjem na druga goriva izjemno ugodne - izkoristite jih tudi vi! Za vse dodatne informacije o ogrevanju s peleti nas kontaktirajte prek naše spletne strani. Prepričani smo, da boste s peleti - ogrevanjem na ta varčen način več kot le zadovoljni!

ogrevanje s smrekovimi peletilesni peleti za ogrevanje

Ogrevanje s peleti - zakaj?


Ogrevanje s smrekovimi peleti so cenejši in energetsko bolj učinkoviti, zato postaja ta način ogrevanja vse bolj priljubljen. V našem podjetju smo pravi strokovnjaki za ogrevanje - peleti so vam na voljo že po zelo ugodni ceni. Kontaktirajte nas za dodatne informacije!