Najboljši lesni peleti se dobijo pri nas


Najboljši lesni peleti za ogrevanjeso tisti, ki imajo visok energetski izkoristek in malo pepela. Najboljši lesni peleti so smrekovi peleti. Kakovost teh lesnih peletov je visoka, saj pravilno sušen in v lesne pelete komprimiran les gori odlično. Smrekova drva so sicer povsem neprimerna za kurjavo, a smrekov les, predelan v najboljše lesne smrekove pelete, je seveda nekaj povsem drugačnega. Naša prodaja peletov je sinonim za kvalitetne lesne pelete. Poleg tega so naši lesni peleti pogosto v akciji. Tako je cena naših lesnih peletov lahko še bolj ugodna.


Najboljša kurjava so lesni peleti


Mnogi menijo, da so kot kurjava za okolje najboljši lesni peleti. Z uporabo lesnih peletov se je odprla možnost lažjega in boljšega upravljanja z gozdovi, saj se lahko zdaj iznebimo slabega in nekvalitetnega lesa, ki bi zgnil ali pa bi ga morali sežgati. Te težave so odpadle zaradi proizvodnje lesnih peletov. Lesni peleti pa vsebujejo tudi razne lesne odpadke in ostanke iz proizvodnje. Ekološko je, da tisto, česar ne potrebujemo in kar bi morali tako ali tako uničiti, predelamo v nekaj koristnega oziroma uporabnega.


Lesni peleti, ki jih proizvajamo so izvrstni


V našem podjetju skrbimo, da proizvajamo le najboljše lesne pelete. Kakovost naših lesnih peletov je na najvišjem nivoju, kar potrjujejo tudi redni inšpekcijski pregledi. Kljub temu pa, da so v naši ponudbi le kvalitetni lesni peleti, pa se prav vedno potrudimo, da so naše cene kar čimbolj ugodne. Pri nas je tako pogosto na sporedu akcija lesnih peletov. Če želite, da so vaši lesni peleti najboljši, vas vabimo, da se oglasite pri nas.

PEČI NA PELETE

BIOMASA

najboljši lesni peleti akcijakakovostni lesni smrekovi peleti v prodaji