Lesni peleti za prodajo so kakovosten in učinkovit energent

Lesni peleti spadajo med ene najbolj uporabnih in učinkovitih načinov za ogrevanje, saj je tovrstno ogrevanje ne le učinkovito, temveč tudi varčno. Podatki kažejo, da so stroški ogrevanja z lesnimi peleti v primerjavi z ogrevanjem na kurilno olje tudi do polovico nižji. Lesni peleti predstavljajo standardizirano obliko biomase, ki se uporablja predvsem za ogrevanje. Proces pridobivanja peletov je enostaven, v samem procesu pa se suho žagovino pretvori v valjčke, ki so zelo gosti. Kakovostni peleti imajo izredno nizko vsebnost vlage, zato so zelo učinkoviti. Peleti so narejeni iz stisnjenega suhega in mletega trdnega lesa listavcev in iglavcev, najbolj kakovostni med vsemi pa so smrekovi lesni peleti. Med samo izdelavo se uporablja suh odpadni les brez kemičnih primesi, ki se ga pod močnim pritiskom stisne. Najbolj kakovostni lesni peleti, ki so vam na voljo pri nas, so narejeni iz 100 % lesa, brez kemičnih aditivov, lubja ali ostalih materialov. Naši lesni peleti za prodajo dosegajo visoko kurilno vrednost, z nizkimi ostanki pepela in vlage.

HITRO PO ZALOGO SMREKOVIH LESNIH PELETOV!


Cena lesnih peletov je odvisna od kakovosti

Na trgu je prisotno veliko ponudnikov peletov, zato je včasih težko izbrati primernega. Pri nakupu peletov moramo biti izredno previdni. Nekakovostni peleti, namreč, vsebujejo veliko vlage in so narejeni iz različnih vrst lesa. In takšni peleti ne bodo tako učinkoviti kot tisti, ki ne vsebujejo vlage in so narejeni samo iz ene vrste lesa. Kakovost lesnih peletov je zato zelo pomembna. Najboljši lesni peleti, ki zagotavljajo tudi najbolj učinkovito ogrevanje, so narejeni iz ene vrste lesa, med najboljše pa sodijo prav smrekovi lesni peleti, saj dajo od sebe največ toplote. Prav peleti, narejeni iz lesa smreke, so vam na voljo v našem centru, kjer imamo za vas tudi pripravljene atraktivne akcije, ki lahko ceno vašega nakupa nekoliko zmanjšajo. Akcija je zato odličen način za prihranek.

Smrekovi lesni peleti za prodajo


Najbolj kakovostne pelete lahko dobite pri nas v akciji

Peleti spadajo med najbolj priljubljene oblike ogrevanja, ki v primerjavi s kurilnim oljem predstavljajo tudi cenovno bolj ugoden način ogrevanja. Kakovostni peleti, kakršni so tisti v naši ponudbi, so narejeni iz lesa smreke brez dodanih primeri in so standardizirana oblika biomase. Lesni peleti so primeri za peči in kotle na pelete oziroma kombinirane peči na pelete in drva. Naši kvalitetni peleti so pridobljeni iz okolju prijaznih in obnovljivih virov, narejeno so iz čistega smrekovega lesa, ki je bil pred tem predhodno ustrezno posušen. Naši peleti iz lesa smreke nosijo oznako kakovostnega razreda 1, pohvalijo pa se lahko s FSC certifikatom in oznako S4Q ZA 007, kar jih uvršča v sam vrh po kakovosti. Spremljajte naše aktualne akcije lesnih peletov, ki so odlična priložnost, da za svoj denar dobite še več.


Zakaj se odločiti za ogrevanje na pelete?

Lesni peleti se kot sodobno kurivo lahko pohvalijo z veliko prednosti. Imajo visoko kalorično vrednost in zelo majhno vsebnost vlage, so brez vsebnosti lepil in drugih aditivov, so idealni tudi za kaminske peči, določeni peleti pa ne vsebujejo niti lubja. Brez zadržkov lahko rečemo, da se peleti lahko postavijo ob bok plinu in kurilnemu olju, ogrevanje na lesne pelete pa velja za čisto, udobno in enostavno. Izdelani so in oblikovani z mehanskim stiskanjem debeline od 4 do 10 mm in dolžine od 10 do 50 mm. Pri nas so pakirani v PVC vrečkah po 15 Kg, lahko pa jih dobite jumbo vrečah ali v razsutem stanju.

Lesni peleti v akciji


Odličen energijski izkoristek

Ogrevanje na pelete je izredno priljubljeno tudi zato, ker imajo zelo dober energetski izkoristek, pri čemer ne proizvajajo veliko toplogrednih plinov. Zavedamo se, da je tudi cena pomemben dejavnik pri odločitvi za kurjenje tega kuriva glede na cene nafte, kurilnega olja in plina, ki stalno nihajo na svetovnem trgu. Prav zato je cena tega kuriva precej konstantna, saj se les pridobiva v domačem okolju in zato ni odvisna od uvoza. Oglejte si naše aktualne akcije lesnih peletov in kupite lesne pelete še danes.