Smrekovi peleti - cena, ki jo je preprosto vredno izkoristiti


Smrekovi peleti sodijo med najbolje prodajane na trgu, saj so na voljo po ugodni ceni, vsebujejo zelo malo pepela, ponašajo pa se z visoko kakovostjo, zaradi katere se pogosto uvrščajo v kakovostni razred A1. Nakupna cena peletov, je odlična priložnost za prihranek pri ogrevanju bivalnih prostorov. Govorimo o lesni biomasi, ki jo lahko v energetske namene koristimo na različne načine. V podjetju EVJ Elektroprom si lahko ogledate ponudbo smrekovih peletov po ugodni ceni. Pokličite nas čim hitreje, da se vam možnost prihranka nikakor ne izmuzni. Prednost lesne biomase je, da lahko v celoti nadomesti druge energente. Ne odlašajte - za ogrevanje izberite smrekove pelete.

Smrekovi peleti za ogrevanje

VEČ O LESNIH PELETIH


Smrekovi peleti - cena za vrečo z vsebnostjo 15kg

Smrekovi peletov iz naše ponudbe so 100% iz smrekovega lesa z vsebnostjo vode manj kot 10% in vsebnostjo pepela manj kot 0,9%. Cena pelet je v podjetju EVJ Elektroprom odlična in vam omogoča nakup za 3,79€ na 15-kilogramsko vrečo. Oglejte si ponudbo vrhunskih smrekovih peletov za ogrevanje. Prepričali vas bosta tako cena kot kvaliteta.


Lesni smrekovi peleti za ogrevanje prostorov v zimskih dneh

Smrekovi peleti so kot nalašč za ogrevanje prostorov v zimskih dneh, saj je njihov izkoristek več kot odličen. Če izbirate med smrekovimi ali bukovimi peleti, vam svetujemo, da preverite vse prednosti (med drugim tudi ceno). Informacije lahko pridobite tudi pri prijaznih in izkušenih prodajalcih iz podjetja EVJ Elektroprom, kjer za zadovoljstvo strank poskrbimo s strokovnimi nasveti in odlično ponudbo. Obiščite nas in izkoristite priložnost za prihranek pri ogrevanju.

Oglejte si še več ponudbe izdelkov iz biomase.