Smrekovi peleti – cena, ki jo je preprosto vredno izkoristiti


Smrekovi peleti sodijo med najbolje prodajane na trgu, saj so na voljo po ugodni ceni, vsebujejo zelo malo pepela, ponašajo pa se z visoko kakovostjo, zaradi katere se pogosto uvrščajo v kakovostni razred A1. Cena je odlična priložnost za prihranek pri ogrevanju bivalnih prostorov. Gre namreč za lesno biomaso, ki jo lahko v energetske namene koristimo na različne načine in eden izmed njih je tudi ogrevanje s peleti iz smreke. Ceno lahko preverite tudi v podjetju EVJ Elektroprom, v katerem smo za vas pripravili smrekove pelete ugodno, zato se vam možnost prihranka nikakor ne bo mogla izmuzniti. Prednost lesne biomase je, da lahko v celoti nadomesti druge energente. Ne odlašajte – za ogrevanje izberite smrekove pelete. Cena vas bo nedvomno navdušila.

 

Smrekovi peleti

 

VEČ O LESNIH PELETIH


Smrekovi peleti – cena za vrečo z vsebnostjo 15kg

Smrekovi ali bukovi peletiCena smrekovih peletov iz 100% smrekovega lesa z vsebnostjo vode manj kot 10% in vsebnostjo pepela manj kot 0,9% je v podjetju EVJ Elektroprom odlična in vam omogoča nakup za 3,99€ na 15-kilogramsko vrečo z lesnimi peleti iz smreke. Oglejte si ponudbo vrhunskih smrekovih peletov. Cena vas bo prepričala, da so vredni nakupa.


Smrekovi peleti za ogrevanje prostorov v zimskih dneh

Smrekovi peleti so kot nalašč za ogrevanje prostorov v zimskih dneh, saj je njihov izkoristek več kot odličen. Če izbirate med smrekovimi ali bukovimi peleti, vam svetujemo, da preverite vse prednosti (med drugim tudi ceno) nakupa vrhunskih smrekovih peletov. Informacije lahko pridobite tudi pri prijaznih in izkušenih prodajalcih iz podjetja EVJ Elektroprom, v katerem za zadovoljstvo strank poskrbimo s strokovnimi nasveti in odlično ponudbo. Obiščite nas in izkoristite priložnost za prihranek pri ogrevanju.

Oglejte si še več ponudbe izdelkov iz biomase: http://www.evj-center.si/index.php/biomasa

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
EVJ Elektroprom d.o.o.
Naslov
Loke pri Zagorju 22
1412 Kisovec
Spletna stran
Spletna stran
E-pošta
+386 3 56 57 150
Seznam fraz
Smrekovi peleti, smrekovi peleti cena
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA