Lesni peleti - cena lesnih peletov je le ena izmed prednosti nakupa


Lesni peleti sodijo med najpogostejše načine ogrevanja objektov v sodobnem času, za kar obstaja veliko razlogov, mednje pa sodi ugodna cena. Ker se letni časi spreminjajo in nikoli ne vemo, kdaj nas doleti čas ogrevanja s hladnejšimi dnevi, je pravilno, da nekaj besed namenimo tudi lesnim smrekovim peletom. Gre za ekološko prijazen energent, s katerim lahko objekt ogrevamo na udoben in čist način, saj pri izgorevanju lesa okolja ne onesnažujemo tako, kot to počnemo pri ogrevanju s kurilnim oljem.

Ogrevanje na lesne smrekove pelete

Lesni peleti - cenovni prihranek pri ogrevanju


Cene lesnih peletov na trgu so nedvomno ugodnejše od cen drugih energentov, hkrati pa nam omogočajo velik prihranek pri ogrevanju. Lesni peleti so običajno izdelani iz suhega, odpadnega lesa, vsebujejo pa manj kot 8% vlage. Celoten proces pridelave ne vključuje kemičnih dodatkov, kot so lepila, saj je povsem naraven. Peleti so zato odlična izbira saj omogočajo prihranek hkrati pa poskrbijo za bolj zdravo okolje. Na spletni strani podjetja EVJ Elektroprom si oglejte akcijo lesnih peletov.


Lesni peleti omogočajo preprost način ogrevanja


Lesni peleti se lahko vsekakor postavijo ob bok plinu in kurilnemu olju, saj gre za najprijaznejši in zelo preprost način ogrevanja, s katerim poskrbimo tudi za prijetno bivalno klimo. Lesni peleti so tako rekoč energent sodobnega časa. Oglejte si ponudbo poceni lesnih peletov v podjetju EVJ Elektroprom in prihranite tudi vi.

POGLEJTE SI ŠE VEČ IZDELKOV IZ BIOMASE