Lesni peleti: kakovostni smrekovi lesni peleti v akciji po dostopni ceni!

Lesni peleti, ki jih boste našli v ponudbi podjetja EVJ Elektroprom d. o. o., so pridobljeni iz okolju prijaznih in obnovljivih virov, narejeni so iz 100 % smrekovega lesa, ki je bil pred tem primerno posušen. Lesni peleti iz smrekovega lesa veljajo za najbolj kakovostne, peleti iz naše ponudbe pa se lahko pohvalijo s kakovostnim razredom 1, FSC certifikatom in oznako S4Q ZA 007, kar jih uvršča v sam vrh po kakovosti. Poceni lesni peleti, ki jih lahko najdete na trgu, velikokrat niso najbolj kakovostni, kar se bo dolgoročno poznalo v vaši denarnici. Nekakovostni peleti gorijo hitreje, kar pomeni, da jih boste potrebovali veliko več, če boste želeli prijetno ogreti vaš prostor. Naši peleti so primerni za vse vrste kaminov in peči na pelete, dobite pa jih po konkurenčni dostopni ceni. Vabimo vas, da si našo ponudbo ogledate na spletni strani ali pa nas obiščete v naših poslovnih prostorih. Tam se lahko tudi seznanite z aktualnimi akcijami lesnih smrekovih peletov.

poceni lesni peleti


Lesni smrekovi peleti: cena naj ne igra odločilne vloge pri izbiri!

Med najbolj priljubljene oblike ogrevanja danes zagotovo sodi ogrevanje s peleti. Izbira peletov pa igra ključno vlogo pri tem, kako dobro se boste ogrevali in koliko peletov boste porabili za ogrevanje. Najboljši peleti, kakršni so tudi naši peleti, so narejeni izključno iz lesa, brez dodanih primesi in so standardizirana oblika biomase. Če jih primerjamo s kurilnim oljem, lahko rečemo, da so tudi cenovno bolj ugodna rešitev za ogrevanje. Peleti postajajo vedno bolj priljubljeno kurivo, saj so se uveljavili kot čist, udoben in enostaven energent, ki se lahko brez težav postavi ob bok kurilnemu olju in plinu. Ker so izdelani iz suhega odpadnega lesa, ki nastane pri sečnji gozdov oziroma pri obdelavi lesnih izdelkov (kot stranski produkt žaganja lesa), so popolnoma naravni, ne vsebujejo nobenih dodatkov ali veziv, količina pepela pa je pri izgorevanju minimalna. Če se odločite za nakup naših peletov, narejenih iz lesa smreke, boste plačali ceno, ki vam bo dolgoročno prinesla velike prihranke. Ne kupujte samo poceni lesne pelete, kupujte kakovostne!


Kako so izdelani naši lesni peleti za ogrevanje?

Peleti iz naše ponudbe so narejeni iz 100 % smrekovega lesa, izdelani in oblikovani pa so z mehanskim stiskanjem debeline od 4 do 10 mm ter dolžine od 10 do 50 mm. Pakirani so v PVC vrečah po 15 kg, jumbo vrečah ali v razsutem stanju. Naši kakovostni peleti imajo odličen energetski izkoristek, pri čemer ne proizvajajo veliko toplogrednih plinov, kot je to v primeru nafte. Pohvalijo se lahko z naslednjimi prednostni: imajo zelo visoko kalorično vrednost in majhno vsebnost vlage, ne vsebujejo lepil in drugih aditivov, idealni pa so tudi za kaminske peči. V primerjavi z drugimi kurivi so boljša odločitev tako v ceni kot tudi v učinkovitosti. Če se odločite za nakup pri vas, boste dobili največ za svoj denar. Ne spreglejte tudi naših aktualnih akcij.

lesni peleti: akcijska cena


Učinkovito in ugodno ogrevanje

Če iščete kakovostne in ugodne lesne pelete, potem ste na pravem mestu. Peleti postajajo vedno bolj priljubljen in uporaben način pridobivanja toplote. Ker je ogrevanje na pelete zelo učinkovito, v primerjavi z ostalimi energenti pa tudi bolj poceni, se veliko ljudi odloča za takšno ogrevanje. Ker je na trgu veliko ponudnikov peletov, je včasih težko presoditi, kateri so zares kvalitetni. Cena lesnih peletov za ogrevanjeje v splošnem odvisna od sestave oziroma kakovosti. Nekakovostni peleti bodo hitreje goreli in zato jih boste potrebovali več. Stroški ogrevanja bodo v tem primeru lahko višji.

OGREVANJE Z BIOMASO (LESNIMI PELETI)


Nakup lesnih peletov v spletni trgovini se izplača!

Ne izbirajte lesnih peletov samo glede na ceno, izberite kakovostne. Takšne vam ponujamo v podjetju EVJ Elelktroprom d. o. o. Svoj nakup lahko v le nekaj preprostih korakih opravite v naši spletni trgovini, mi pa bomo poskrbeli, da bo naročeno blago v najkrajšem možnem času na vašem naslovu.