Sončna elektrarna 11 kW cena, ki jo nikakor ne smete prezreti

Sončna elektrarna 11 kW cena ugodna za vsako gospodinjstvo, je danes pogosta odločitev nakupa ravno zaradi omenjene dostopnosti in ustreznosti podane moči elektrike za stanovanjsko hišo. Gre za elektrarno, ki proizvede električno energijo na podlagi izkoriščanja obnovljive sončne energije. Z drugo besedo jo imenujemo tudi fotovoltaična elektrarna.

Sončna elektrarna 11 kW cena, ki vam bo omogočila zeleno energijo, deluje, tako da s pomočjo solarnih oz. fotovoltaičnih modulov pretvori sevanje sonca v električni tok. Razsmernik nato poskrbi za pretvorbo enosmernega električnega toka v izmeničnega. Optimizator pa zagotavlja optimalno delovanje posameznih fotovoltaičnih modulov kot tudi vaše pridobitve, cena katera je na dosegu finančne zmogljivosti vsakega posameznika.

Domača elektrarna je prepričljivo naložba v prihodnost, saj ima povprečno delovno dobo kar 30 let. Delovanje poteka čez dan, ob oblačnem vremenu je učinkovitost malo manjša. Vezava sončne elektrarne pa vam seveda omogoči, da brez elektrike ne boste ostali.

Sončna elektrarna 11 kW cena

Sončna elektrarna 11 kW cena je konkurenčna na tržišču

Pri podjetju Epeu oziroma Elektro prodaja E.U. vam nudimo sončno elektrarno na ključ, ki jo boste brez odlašanja sprejeli in poleg te, tudi druge željene moči vezave sončne elektrarne. Naša osnovna dejavnost je namreč prodaja električne energije in trgovanje z le-to. Imamo že več kot 20 let izkušenj, saj smo bili ustanovljeni v letu 2009 in tako zelo dobro poznamo trenutne smernice in razmere na tržišču.

Prav tako imamo dostop do svetovnih borz z električno energijo v regijah BSP Southpool, EEX in Hupx, zaradi česar vam bomo lahko ponudili elektrarno, po zares konkurenčni in dostopni ceni. Do danes smo postavili več kot 500 sončnih elektrarn na ključ oziroma za prodajo elektrike.

Sončna elektrarna za prodajo elektrike

Sončna elektrarna za prodajo elektrike se splača vsakemu podjetju

V našem podjetju ne delujemo samo kot ponudniki električne energije, ampak jo tudi odkupujemo. Sončna elektrarna za prodajo elektrike, se splača še posebej poslopjem z veliko površino, kot jo imajo hlevi in podjetne hale. Z njo boste pridobili zastonj energijo, podjetja pa bodo z njeno izgradnjo, svoj mesečni račun lahko zmanjšala tudi do 75 %.

Sončna elektrarna za prodajo elektrike je tako ključen korak do večje ekološke samooskrbe in se smatra kot naložba prihodnosti. Dandanes se vsi zavedamo, da so cene energije izredno nestabilne, saj nanje vplivajo vojne in možni izbruhi epidemij/pandemij. Sončna elektrarna za prodajo elektrike pa ima tako dobro stran in sicer vam omogoča neodvisnost od omenjenega nihanja cen na trgu. To je pomembno še posebej za podjetja, saj bodo vaši dosežki postali neodvisni od gospodarskih razmer.

Le-ta ima namreč edini strošek – strošek priključne moči, ki pa je izredno majhen v primerjavi z mesečno porabo. Dobiček je mogoče tudi davčno optimizirati in sicer izkoristite olajšavo investicije v opremo ter to obračunajte po 20 % amortizacijski stopnji. Za prijavo na razpis bomo poskrbeli mi.

Sončna elektrarna na ključ

Bodite brez skrbi, odločitev za sončno elektrarno na ključ je prava

Se na področje energetike ne spoznate, vendar si kljub temu želite svojemu domu zagotoviti zeleno, neodvisno električno energijo, ki bi vam jo prinesla sončna elektrarna 11 kW cene, ki jo pogosto omenjajo vsi? Nudimo vam celostno storitev, kjer bomo za vse poskrbeli mi. Povprašajte nas o sončni elektrarni na ključ.

Ta vsebuje brezplačno svetovanje in ogled strokovnega sodelavca, stroškovno oceno celotne investicije, ki bi vam jo npr. prinesla sončna elektrarna 11 kW cena seveda določena na podlagi situacije na trgu. Uredimo tudi projektno dokumentacijo, montažo in obenem nudimo letno vzdrževanje ter tehnično podporo.

Če se vam bo cena zdela ugodna in vas bo skrbelo zaradi kvalitete, naj vas pomirimo. Zagotavljamo vam vrhunsko kakovost, ki jo prinaša naš proizvod. Naš nabor komponent namreč temelji na izbranih kakovostno priznanih in preverjenih blagovnih znamkah, ki se ponašajo z izredno dolgo garancijsko dobo.

Sončna elektrarna na ključ je zares pametna naložba vsakega posameznika. Povračilna doba je zelo kratka, med samo 7 in 10 let. Investicija pa je prav tako dostopna, saj vam uredimo ugodno financiranje in subvencioniranje. Pridobitev vam bo omogočila energetsko neodvisnost od cen električne energije na trgu, kar je danes izjemnega pomena.

Vezava sončne elektrarne

Vezava sončne elektrarne - kakšne so možnosti? Kontaktirajte nas.

Vezava sončne elektrarne je investicija večjega obsega, zato smo za vas na naši spletni strani objavili obrazec. Na podlagi le-tega vam bomo postavili okvirno brezplačno ponudbo sončne elektrarne za prodajo elektrike. Vnesti potrebujete le slednje podatke:

  • željena moč elektrike,
  • ali želite menjati obstoječ ogrevalni sistem,
  • tip električnega toka in moč varovalk,
  • letna poraba elektrike.

V kolikor pa vas zanima specifična ponudba npr. sončna elektrarna 11 kW cena, ki bi bila ugodna za vaše gospodinjstvo, nas lahko brezplačno kontaktirate preko elektronske pošte ali nas pokličete.

Sončna elektrarna 11 kW cena