Oljen parket za naravni videz


EKO STIL d.o.o. je družinsko podjetje z več kot 30-letno tradicijo dobave in montaže talnih oblog, med drugim tudi oljenega parketa. Korak do nas je korak do vaših novih tal. Če želite lepa in moderna tla, morda parket (oljen ali drugačen) za vaš dom ali poslovni prostor, če cenite kakovost in ste radi v koraku s časom, potem bomo zagotovo ustregli vašim željam. V našem prodajnem salonu bomo prisluhnili vašim željam in potrebam glede oljenega parketa ter vam jih pomagali uresničiti. Če želite morda barvanje parketa, se obrnite na nas.


Dimenzije parketa po vaših zahtevah


Nizozemski proizvajalec oljenega parketa Original Chapel in Avance floors, ki so narejeni za vsako stranko posebej in kjer je vsaka posamezna parketa deščica ročno obdelana. Prestižen videz oljenega parketa je ustvarjen z obdelavo masive (dimljenje, toniranje, umetno staranje), ki izpostavi naravni videz lesa, omogočimo pa vam tudi barvanje parketa. Parket (oljen, gotov ali drugačen) je narejen iz 4 oz. 6 mm hrastove masive (evropskega porekla) in križno vezane podporne plošče iz ruske breze, ki oljen parket (vzdrževanje ni zahtevno) odlično stabilizira, zato ga lahko polagate na talno gretje. Kaj pa dimenzije parketa? Parketne deščice so na voljo v različnih širinah (med 65 in 385 mm) in oblikah (deščice, ribja kost, madžarska ribja kost). Oljen parket je oljen z naravnimi olji, ki omogočajo enostavno vzdrževanje in dolgotrajen naravni videz parketa.


Dimenzije parketa za vsak dom


V podjetju vam ponujamo bogato izbiro oljenega parketa in drugih talnih oblog. V naši ponudbi vas med drugim čaka tudi izredno trpežen hrastov parket po dostopni ceni. Pri nas vas čaka kombinacija dostopnih cen in vrhunske kakovosti oljenega parketa (vzdrževanje bo enostavno), pospremljena s strokovnim nasvetom, ki vam bo pomagal pri izbiri optimalne talne obloge, kot tudi na primer dimenzije parketa za vaše potrebe. Dobrodošli pri nas!

 

Več o prodaji parketa: www.vsi.si/ekostil/prodaja-parketa

 

OGLEJTE SI TUDI PRISPEVEK O DVOSLOJNEM PARKETU 

oljen parket vzdrževanjebarvanje oljnega parketa

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
Eko Stil d.o.o.
Naslov
Šmartinska cesta 152
1000 Ljubljana
Delovni čas
pon-pet: 9-19 sob: 9-15
Spletna stran
E-pošta
01/ 524-79-60
01/ 585-15-36
Seznam fraz
oljen parket, dimenzije parketa
ZEMLJEVID