Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > E-trgovina > Športna oprema > Tenis

Tenis oprema za teniške športne navdušence. Specializirana trgovina s torbami za tenis, loparji, udobno obutvijo ter drugimi športnimi pripomočki.
Pri izbiri ustreznega loparja za tenis je pomembna teža, debelina okvirja, velikost gripa in glave ter razporeditev strun. Obiščite nas in preverite kakovost naših izdelkov.
Oblačila za tenis – tenis hlače in teniška majica sta poleg superg in loparja nujen del opreme vsakega tenisača. Kakovostno opremo najdete v trgovini Protenis.
Tenis loparji, copati in oblačila ter vse ostalo, kar mora vsebovati teniška torba – tudi žogice za tenis – dobite v teniškem centru Protenis.
Copati za tenis naj bodo kakovostni, udobni in zračni, predvsem pa se naj ujemajo s tipom stopala in podlago igrišča. Dobri rezultati so odvisni od kakovostnih tenis copatov, ki nudijo ustrezno ravnotežje.
Ženske superge so tako kot moške in otroške superge pomemben del teniške opreme. Superge za otroke Wilson so prilagojene najmlajšim in odlično podprejo nogo.
Tenis je vrhunska oblika rekreacije, primerne za vse generacije. Obiščite spletno trgovino Protenis, poiščite novi najljubši tenis lopar in prebudite tenisača v sebi. 
Tenis copati za moške in ženske po ugodnih cenah. Nudimo vam kvalitetno izdelane dvoranske teniške copate po vaših potrebah in željah.
Oprema za tenis izbrana skrbno in premišljeno na enem mestu v trgovini Protenis. V torbe ali nahrbtnike morajo iti tudi loparji, žogice, copati in oblačila.
Vse za tenis od loparjev, superg, oblačil in ostale opreme na naši spletni trgovini Protenis.si ali v naši poslovalnici S Šport na Šmartinski v Ljubljani.
Loparji za tenis in druga teniška oprema priznanih proizvajalcev. Tudi za najmlajše igralce je poskrbljeno s kvalitetnimi otroškimi teniškimi loparji.