Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > E-trgovina > Knjigarna

Knjigarna. Spletna knjigarna s širokim naborom knjig, cd-jev. Različne spletne knjigarne.

Knjigarna. Spletna knjigarna za udobno nakupovanje iz naslonjača. E-knjigarna poleg različnih knjig in priročnikov ponuja tudi cd-je in dvd-je. Naj bo spletna knjigarna vaša naslednja izbira. Obiščite spletne knjigarne.

Spletna knjigarna Lisac & Lisac plača poštnino za dostavo naročenih knjig, cd-jev, DVD-jev in priročnikov na vaš dom ali na naslov vašega podjetja. Z veseljem se bomo potrudili, da bodo naročene knjige iz naše spletne knjigarne čim prej pri vas.
Se odpravljate na dopust? Boste s seboj vzeli kakšno knjigo? Priporočamo vam nakup elektronske knjige, saj je cenejša od tiskane, zavzame manj prostora, je lažja in ima še cel kup pozitivnih lastnosti. Seveda pa vzemite še kakšno tiskano knjigo, saj smo mnenja, da e-knjiga ni nadomestilo za tiskano, vendar služi le kot dopolnilo. Več podrobnosti boste dobili pri podjetju DigitPen.
Radi prebirate knjige v slovenskem jeziku? So vam všeč knjige v elektronski obliki? Potem ste vabljeni k ogledu spletne knjigarne DigitPen, kjer vas na enem mestu čakajo zanimive in poučne slovenske e-knjige različnih zvrsti.