Wexiodisk pomivalni stroj - varčno pomivanje posode z inovativno tehnologijo

Pomivalni stroji v primerjavi z ročnim pomivanjem posode porabijo precej manj vode, električne energije in detergentov. Kljub temu pa je poraba pri običajnih pomivalnih strojih relativno velika. Poleg tega se pogosto zgodi, da ne zagotavljajo brezhibne in higiensko neoporečne čiste posode. Da bi se izognili ponovnemu pomivanju posode, je zato treba umazano posodo že poprej ročno umiti ali namočiti v koritu.

Wexiodisk pomivalni stroj ponuja edinstveno rešitev s področja pomivalne tehnike: koncept predpomivalnega stroja, ki nadomešča predhodno ročno tuširanje in namakanje posode v koritu. Prepomivalni stroj deluje brez dodatne porabe vode, saj za pomivanje uporablja odpadno vodo glavnega pomivalnega stroja, ki je topla, vsebuje pa tudi pomivalni detergent. Še posebej varčen pa je v kombinaciji s predpomivalnim strojem Wexiodisk pomivalni stroj DUPLUS, ki za eno pomivanje posode porabi samo 1 liter vode.

Vzdrževanje čiste kuhinje - za varnost živil poskrbi HACCP standard

Za vzdrževanje čiste kuhinje je pomembno redno čiščenje kuhinjske opreme in posode, kuhinjskega pribora ter kuhinjskih pripomočkov. Preventivni sistem, ki omogoča identifikacijo oziroma prepoznavanje, oceno, ukrepanje in nadzor nad morebitno prisotnostjo dejavnikov tveganja v živilih, ki lahko ogrozijo človekovo zdravje, se imenuje HACCP standard.

Wexiödisk pomivalni strojHACCP standard določa, da je treba zagotoviti primerno nabavo in shranjevanje živil ter pazljivo rokovati s surovinami, živili in pripravljeno hrano. Pomembno je tudi dosledno zagotavljanje čistoče rok in osebne higiene ljudi, ki sodelujejo pri pripravi hrane. Čim večja doslednost je nujna tudi za pomivanje posode, saj mora ta biti brezhibno čista in higiensko neoporečna.

Za zagotavljanje teh standardov je prav, da si priskrbimo kakovosten pomivalni stroj. Pri odstranjevanju močno zažganih ostankov pa je v izdatno pomoč Wexiodisk pomivalni stroj na granule. Pomivanje posode z granulami poteka tako, da se granule po sistemu peskanja zaletavajo v umazanijo. Bolj kot je hrana zapečena in zasušena, bolj učinkovite so granule.

Brezhibno čista mora biti tudi oprema kuhinj, zato je treba poskrbeti za redno čiščenje hladilnika, zamrzovalnika in seveda pomivalnega stroja. Redno čiščenje pomivalnega stroja bo poskrbelo za njegovo pravilno delovanje oz. za učinkovito in temeljito pomivanje posode.

Za varčno, predvsem pa vrhunsko izkušnjo pomivanja izberite Wexiodisk pomivalni stroj. Katalog izdelkov si lahko ogledate na naši spletni strani.

Vabljeni!

DSP d.o.o. | Wexiodisk pomivalni stroj, pomivanje posode, HACCP standard, vzdrževanje kuhinje, oprema kuhinj - povezave do naše spletne strani: