Servis pomivalnih strojev Wexiodisk hiter in preprost

Resna okvara pomivalnega stroja in počasen servis sta nočna mora vsake, zlasti večje kuhinje. Ključnega pomena za hitro opravljen servis pomivalnih strojev so na zalogi pripravljeni rezervni deli. V večini primerov pa serviserji rezervne dele naročijo šele potem, ko pregledajo pomivalni stroj in odkrijejo napako.

Na tem področju se profesionalni pomivalni stroji Wexiodisk močno razlikujejo od ostalih. Posebna tehnologija namreč omogoča diagnosticiranje težave s pomočjo računalnika, pri nekaterih strojih pa tudi preko spleta. Pomivalni stroj se lahko preko interneta poveže z določeno Wexiodiskovo spletno stranjo. Uporabnik lahko od tu naprej nadzira in naloži HACCP poročila, podrobnosti o pomivanjih, temperaturo vode v izpiralni komori za vsak pomivalni ciklus posebej, naloži pa lahko tudi vse napake, ki so bile javljene. To omogoča serviserjem diagnosticiranje napake na daljavo. Tako že vnaprej vedo, s katerimi rezervnimi deli se bodo serviserji oglasili pri stranki. Po zaslugi te posebne tehnologije poteka servis pomivalnih strojev resnično hitro in preprosto.

Čiščenje pomivalnega stroja za boljše delovanje

Morda se vam zdi čiščenje pomivalnega stroja nesmiselno, saj naprava stalno čisti in bi potemtakem morala biti vedno čista. Toda v pomivalnem stroju se lahko kaj hitro naberejo drobni koščki hrane in maščobe ter ostanki detergenta, ki se nahajajo v kotih pomivalnega stroja. Pomivalni stroj je treba vsak dan očistiti, temeljite pa v skladu z navodili. Čiščenje je odvisno tudi od modela pomivalnega stroja.

Čiščenje pomivalnega strojaPoleg rednega čiščenja pa je pomembno, da se v stroj vgrajujejo samo originalni nadomestni deli, saj se le tako lahko zagotavlja brezhibno delovanje stroja celo več desetletij, zato se ni vredno posluževati kakršnih koli drugih, na prvi pogled cenejših alternativ, saj so to samo navidezna bližnjica, ki pa na koncu pripeljejo le do razočaranja in še večjih stroškov. Le tako bo pomivalni stroj brezhibno deloval in iz dneva v dan zagotavljal čisto posodo, kar je tudi namen in za vse to lahko bo poskrbel vaš pooblaščeni serviser.

Za brezhibno čisto posodo, v kateri so ostali močno zažgani ostanki hrane pa Wexiodisk ponuja še eno odlično rešitev - pomivanje z granulami. Posebna tehnologija, podobna peskanju, očisti še tako trdovratno umazanijo. Tudi črnino, zapečeno na dnu posode.

V podjetju DSP d.o.o. se zavedamo, da je izdelek resnično dober samo ob ustrezni tehnični podpori. Podpora vse od montaže naprej vam zagotavlja, da je pomivalni stroj ustrezno nameščen, nastavljen in da deluje. Programe popolnoma prilagodimo uporabniku, hkrati pa ga naučimo rokovanja s strojem. Za vzdrževanje in servis pomivalnih strojev bodo poskrbeli šolani serviserji.

Vabljeni na našo spletno stran!

DSP d.o.o. | Servis pomivalnih strojev, čiščenje pomivalnega stroja, Originalni nadomestni deli - povezave do naše spletne strani: