Hiter in zanesljiv servis ledomata

Servis ledomataMorda v vašem gostinskem lokalu uporabljate star ledomat, ki se kar naprej kvari? Ostanete ob vsaki okvari po več dni brez ledu, ker servis ledomata ni možen takoj? Opažate, da vaš ledomat za izdelavo ledu porabi ogromno vode in elektrike?

V podjetju DSP iz Ljubljane vam ponujamo odlično rešitev. Smo zastopnik pri prodaji ledomatov svetovno znanega proizvajalca Hoshizaki, ki slovijo po svoji zanesljivosti, učinkovitosti, varčnosti in prijaznosti do okolja. Pestro ponudbo različnih modelov ledomatov pa dopolnjuje tudi hiter in zanesljiv servis ledomata.

Na trgu je danes pestra izbira ledomatov, namenjenih najrazličnejšim panogam - od manjših gostinskih do velikih industrijskih ledomatov. V gostinstvu so ledomati praktično obvezna oprema, saj se led uporablja tako za hlajenje kot za pripravo jedi in pijač.

Pri izbiri ledomata je prav, da se odločate glede na kakovost in ne le glede na ceno ledomata. Poceni ledomati so pogosto izdelani iz nekakovostnih materialov, zato se hitro pokvarijo že se je treba ukvarjati z nepričakovanimi stroški za popravilo ledomatov. Vsak servis ledomata je lahko zamuden, vaše stranke pa se bodo hitro začele ozirati po drugih lokalih.

Ledomat Hoshizaki vas bo odrešil teh skrbi. V podjetju DSP vam nudimo tudi reden servis, ki bo še zmanjšal število morebitnih okvar in podaljšal življenjsko dobo vašega ledomata.

POPRAVILO LEDOMATOV V LJUBLJANI

Ledomat Hoshizaki - reden servis za daljšo življenjsko dobo ledomata

Odločitev za nakup ledomata Hoshizaki vam bo prinesla številne prednosti. Ledomat boste lahko samo postavili na svoje mesto, ga priklopili na vodo in elektriko in kratko malo pozabili, da ga sploh imate. Zanesljivo in učinkovito vam bo deloval vsaj ves čas garancije, saj je izdelan iz kakovostnih in vzdržljivih materialov. Ledomati Hoshizaki brez težav dosegajo zelo visoko stopnjo učinkovitosti v okolju s temperaturami med 5 °C in 40 °C pa tudi v vlažnih okoljih.

V primeru morebitnih okvar vas bo še isti dan obiskal naš strokovno usposobljen serviser, ki bo usposobil ledomat za nadaljnje delovanje. Morda se bo na vratih vašega lokala pojavil celo še preden boste porabili zalogo ledu iz zalogovnika v ledomatu. Tako bo ves čas na voljo zadostna količina kakovostnega ledu za postrežbo, vaši gostje pa tega niti opazili ne bodo.

Ledomat - servis

Ne tvegajte s poceni opremo za gostinstvo - odločite se za kakovosten ledomat in poskrbite za njegov reden servis. Za morebitne okvare vam nudimo hitro in zanesljivo popravilo ledomatov. Nikar ne odlašajte in stopite v stik z nami.

DPS d.o.o. | Servis ledomata, ledomat servis, popravilo ledomatov - povezave do naše spletne strani: