Poraba vode z uporabo pomivalnega stroja precej nižja

Ste se kdaj že vprašali, koliko vode porabite z ročnim pomivanjem posode in kolikšna bi bila poraba vode s pomočjo pomivalnega stroja? Odgovor je jasen: poraba vode ob uporabi pomivalnega stroja je bistveno manjša, nižja je tudi poraba električne energije, manj pa porabimo tudi pomivalnih detergentov. Pomivalni stroji torej omogočajo znaten prihranek časa in energije, obenem pa manj obremenjujejo okolje. Posoda iz pomivalnega stroja je tudi bolj čista in higiensko neoporečna. Dejanska poraba vode in električne energije pa je odvisna tudi od načina uporabe pomivalnega stroja.

Za še učinkovitejše pomivanje s še nižjimi stroški pomivanja pa vam podjetje DSP d.o.o. lahko ponudi inovativne pomivalne stroje Wexiodisk. Koncept predpomivalnega stroja, ki nadomešča zamudno in energetsko potratno ročno tuširanje in namakanje posode, za pomivanje uporablja toplo odpadno vodo glavnega pomivalnega stroja. V kombinaciji z DUPLUS tehnologijo, ki za eno pomivanje porabi samo liter vode, pa so pomivalni stroji Wexiodisk najvarčnejši na svetu.

Poraba vode pomivalnega strojaRazlični detergenti za pomivanje posode

Na trgu so danes na voljo zelo različni detergenti za strojno pomivanje posode, prav tako pa je različna njihova učinkovitost. Izbira kakovostnega detergenta je zato prav gotovo pomembna. A ta je zagotovo lažja pri profesionalnih pomivalnih strojih Wexiodisk, ki za pomivanje posode uporabljajo le tekoči pomivalni detergent. Priporoča se tudi, da pomivalni stroj servisira samo pooblaščena oseba, ki uporablja originalne nadomestne dele.

Optimalne nastavitve doziranja pomivalnega detergenta in izpiralnega sredstva za vas opravi pooblaščeni serviser glede na navodila proizvajalca ter glede na stopnjo nečistoče in količino posode. Na splošno velja, da so detergenti za pomivanje posode zelo koncentrirani in da za enkratno pomivanje zadoščajo že majhne količine.

Za optimalno delovanje pokličete pooblaščenega serviserja

Za pravilno in optimalno delovanje vašega pomivalnega stroja vam ob vsakodnevnem čiščenju in tedenskem čiščenju po navodilih proizvajalca, priporočamo da občasno pokličete pooblaščenega serviserja, ki bo pregledal vse nastavitve. Hkrati bo pogledal tudi vse morebitne napake, ki jih je zabeležila elektronika ter odpravil morebitne nepravilnosti. Ker pa ni namen takega pregleda samo odpravljanje napak, bo serviser tudi predlagal celoten stroj in predlagal zamenjavo tistih elementov, ki bi se lahko v kratkem pokvarili. Seveda bo uporabil samo originalne nadomestne dele. Ne samo, da bo vaš pomivalni stroj bolje deloval, tudi posoda, ki se bo v njem pomila, bo brezhibno čista in higiensko neoporečna.

Naj vas visoka poraba vode zaradi ročnega pomivanja posode ne muči več. Odločite se za nakup pomivalnega stroja Wexiodisk.

Obiščite našo spletno stran, kjer si boste široko paleto pomivalnih strojev lahko ogledali v našem katalogu izdelkov. Vabljeni!

DSP d.o.o. | Poraba vode pomivalnega stroja, detergenti za pomivanje posode, pooblaščen serviser, originalni nadomestni deli - Povezave do naše spletne strani: