Profesionalni pomivalni stroji Wexiodisk so nepogrešljiva oprema gostinskih lokalov

Sodobni pomivalni stroji, med katere uvrščamo tudi profesionalne pomivalne stroje, poenostavljajo številna kuhinjska opravila, ki so nekoč zahtevala veliko časa in napora. Pomivalni stroj danes tako najdemo že v praktično vsaki kuhinji. Še posebej nepogrešljivi pa so profesionalni pomivalni stroji za gostilne, ki so pravzaprav postali že kar nujna oprema gostinskih lokalov, hotelov in restavracij.

Pomivalni stroji veljajo za velike porabnike energije, vode in pomivalnega detergenta, poleg tega pa umazanije pogosto niti ne očistijo dovolj temeljito. Tako se pogosto dogaja, da se pomivalni stroji uporabljajo samo za doseganje mikrobiološke čistoče, preostalo umazanijo pa predhodno odstranjujemo ročno, v pomivalnem koritu. V družbi Wexiodisk so v želji po učinkovitem strojnem pomivanju z nižjimi stroški pomivanja ustvarili široko paleto pionirskih visokokakovostnih in izjemno učinkovitih pomivalnih strojev, primernih za vsakega uporabnika.

Profesionalni pomivalni stroji Wexiodisk so izdelani skoraj izključno iz nerjaveče pločevine, zaradi česar imajo zelo dolgo življenjsko dobo, tudi 25 let in še več. Odlikujeta jih preprosta uporaba in enostavno servisiranje.

Oprema gostinskih lokalovPomivalni stroji z inovativno švedsko tehnologijo pomivanja

Inovativni predpomivalni stroj nadomešča tradicionalno tuširanje in namakanje posode v koritu, ki ga običajno opravimo, preden posodo zložimo v pomivalni stroj. Predpomivalni stroj uporablja za pomivanje posode odpadno vodo glavnega pomivalnega stroja, ki je že segreta in vsebuje detergent. Profesionalni pomivalni stroj Wexiodisk DUPLUS je tako v kombinaciji s predpomivalnim strojem najbolj varčen pomivalni stroj na tržišču, saj ta za pomivanje porabi zgolj en liter vode na pomivalni ciklus.

Zakaj je profesionalni pomivalni stroj Wexiodisk nepogrešljiva oprema gostinskih lokalov? Strežno osebje lahko po zaslugi koncepta predpomivalnega stroja prihrani čas za odlaganje krožnikov, kozarcev in jedilnega pribora na kupe, saj vse to lahko sproti zlaga v košaro. Ko je košara polna, jo potisnemo v predpomivalni stroj. Pomivalna komora se po zaslugi fukcije auto-start samodejno zapre in po končanem pomivanju tudi samodejno odpre, iz nje pa vzamemo čisto posodo.

V podjetju DSP d.o.o. se ukvarjamo s servisom gostinske opreme in opremljanjem večjih kuhinj s pomivalnimi sistemi. Smo specializirani za načrtovanje in projektiranje profesionalnih pomivalnic ter zastopamo, prodajamo in vzdržujemo švedskse pomivalne strojev Wexiodisk. Profesionalni pomivalni stroji Wexiodisk predstavljajo inovativen način učinkovitega strojnega pomivanja posode, ki prinaša nižjo porabo vode, električne energije in detergenta.

Obiščite našo spletno stran, kjer so vam na voljo še druge zanimive informacije. Vabljeni!

DSP d.o.o. | Pomivalni stroji Wexiodisk, oprema gostinskih lokalov, gospodinjski aparati - povezave do naše spletne strani: